ISHAWNA , YANIQUE AND MARLON SAMUELS

Ishawna di people dem want fi know if you a tek Yanique what lef man Marlon samuels wid di little cockey. We want to know if you would go so low fi war with dun out Yanique. If you collect a ting nah blame you cut and go mek sure you get condoms. Because Yanique ole condem. Me hear sey Marlon Samuels love f… di gal dem wid d*ldo. Nuff 3some him wood small. Tek some a di cricket money and lef him wid the nasty gal. 2 a dem like attention. Big up goddie.

27 thoughts on “ISHAWNA , YANIQUE AND MARLON SAMUELS

1. probably ishawna friend send in this story. Ishawna flop not she trying to get back hot and it not working. Dont be surprise if u see her naked or sextape.

2. Yes Marlon love love attention bad! Likewise yanique. Marlon have him wife of many years so di 2 a dem a fight ova second place inna man life.

3. flyswamya and banique a d same ting both are whores so if dem wa deh wid d same man and even do threesome dem can gwannn

4. Ishawna a try mek a comeback but it’s more of a setback cause she just always want remain current by being involved in negative things. Girl it isn’t too late to become the woman you want to be. Apologize to Footage Hype and go back home miss. Ishawna don’t look so nice from the other day, dunno if “equal rights” done pon har. Can’t wait to hear the new diss tracks and counteractions. You don’t with D’I so it’s Yanique’s time now? :ngacir2 as for little buddy Marlon, sir it ain’t the size of your dick, it’s the size of your pocket.

5. A true mi know fi a fact sey Marlon Samules ego bigger than him hood. Him deserve the 2 bitches him too BC hype attenton seeker. Why unno a fight ova hype him tight nah spend jus hype n wid d small hood and nasty bad. Ishawna and Yanique a look sum money dem no want him cause him no f..kermam.

6. A so Marlon Samuels frighten him a come out dem 2 dancehall mattress. Never see Chris Gayle woman a f… down dis place. In fact never see her a road without Chris. A so mi know Chris Gayle a universe boss . Man you a make money you can do better yute.

7. BOOOOOOOOOOOOO dem ano nuh baddie, none a dem! Im sure in this case di likke buddy man a win.. Send een di winna man deh please senda. Dem gal yah a loose.

8. The whole Jamaica know seh Ishawna hole condemned suh nuh bada come ova yah come try pretty up har resume. They both are in the same boat.

9. Can you imagine it was Ishawna inna Spice place, wid di hot body and cute face?? Goes to show that prettiness can’t help if you have zero talent.

10. Usain Bolt a real genna big him up his First Lady Kasi. Marlon Samules you should follow the leader. Bolt wife well educated and pretty. You brave fi trust ishwana and Yanique pum pum as a sportsman u nah scared fi katch disease. Or u was living on the North Pole so u Neva know Money turn man Inna idiot to rass U a country man fi a pose with dem gal dey. Mon use to hav respect a road but no sah weak move

11. ROSIE AND YANIQUE USED TO PAR DI 2 A DEM LUV SUCK OUT GAL PUSSY. ROISE USED TO LIVE WITH MARLON SAMUELS SHE F**K DI GAL DEM WID HIM. YANIQUE A BITCH LONG TIME HAR HISTORY OF F**KING THE MAN DEM LONG .THIS BITCH IS ONE DUTTY OL FREAK THAT USED TO MAKE DRUGS MAN DEON FR MOBAY F**K HER AND THE DUTTY GAL YANIQUE INNA HER BATTY. NASTIEST GAL DEM A ROAD. LONG TIME MARLON A hello THE NASTY GAL DEM HIM HOOD MUST BE SMALL WHY HIM A MEK DEM DUTTY GAL DEM A SUCK PUSSY.

12. Yes Marlon is very mean. Him have him babymother who him very much in a relationship with. Him also have him white woman who mind him. Him very freaky & bicurious

13. So Marlon Samuels have a wife? Him look like him love fe hype yes – from wah mi see inna videos. Both Yanique and Ishawna a 2 high maintenance women who love to go above and beyond inna dem doings! Kiss mi teeth affa de 2 high- class money-loving bitches dem!

1. Sending a three cite u try with this bloodclatt is diva u sen u mi know for sure say him house big , and him dick big , him money long

2. Sending a three cite u try with this bloodclatt is diva u sen u mi know for sure say him house big , and him dick big , him money long

14. Sender you sound like a bitter ex who get f**k and duck.yes we all know say yanique and IShawna a two dancehall f**k but who cares is Fi them hole and come on you claim say him hood small and him a use dildo kmt sound like you bitter cause him not servicing you.yanique only a look a man to wife her bolt no business and IShawna only want money and Marlon want hype so what’s the big deal all 3 a dem well OK and the sender a go mad cause nobody dint know of you poor thing

15. Footage and Joe f*k ishawna and bolt and others f*k yanique so I guess is no biggie if Marlon f*k them as I can see. The gal dem want of of the fame too and all this talk bout small wood and dildo is so wash sender u need to go look a life no one business the man have him dutty money so him can buy any gal him want then look pon the Kardashian family all them chick is hoes but them money long and a that matters

16. UNU NO SI YANIQUE POST PON thetropix PAGE SHE A BIG UP ISHWANA BOUT THE VIDEO WITH MARLON SAMUELS. SHE DID AN INTERVIEW 1 WEEK BEFORE BOUT SHE AN HIM DEH A ANITGUA PON VACATION. GAL HYPE SO. PEOPLE LOOK LIKE 1 BIG 3SOME FI TRUE.LIKKE WOOD OR NOT

17. DUTTY YANIQUE STOP MEK U NASTY FREN DEM WRITE POST FI U F**K BOX.EVERY MAN U TEK LEF U AND GO BACK TO DEM WOMAN. YOU A OLD GAL AN NUH A 1 F… TO SHOW TO ALL DI MAN DEM.

18. 1st off all how the man broke and him fund and help so much ppl in Jamaica??! Y you tell don’t tell the ppl them u wanted his house and cars and because u get f**k and promise u mad then him send u to mad when instant bwoy song this why u taking out restraint order ???? Look like ma drop wen u did Young ? I convinced that your are a mad woman in clean FYI set a go fund u account because the man have lawyer waiting to open dick mouth then we see who is broke