INLOVE WID FOOTA?

ISHAWNA TALK TO WI NICE CAUSE DAT LOVE DID GONE LONG TIME ………..DI WAY YUH BOUNCE QUICK WHEN YUH LAND INA DI LAND OF OPPORTUNITY…JUST WHO WERE YOU INLOVE WID DI SENDER SHOCK BUT MI WAA KNOW..WHO?? A COULDNT FOOTA..OH A MASICKA?

6 thoughts on “INLOVE WID FOOTA?

1. She has zero ratings and respect from NO MAN… as she love fling out and chat bout her crutches too much (joke or not) change the record now it is getting boring…Anything to stay relevant!!!

2. a di pumpum alone dem use fi tink wid, talk wid, walk wid, pay light bill wid. Get a job, get a life, get some class.

3. Loe Di bloodclaat gal!! If shi want dash out er front mek shi dash it out!!! A time ooman fi know sey it nuh pay fi be good!!! Not one thing come out a it!!! When u have ur man and him fuck him don’t give one fuck bout u, him nuh think if u find out how u ago feel, him jus fuck fi please him self!! Mi used to dweet! Mi nah sidung pan mi great great Pussy again fi nuh johncrow! Him out Dey a fuck and a enjoy himself and me home a cry a save great pum pum!! Fi wah???? It nuh mek nuh sense! And mi nuh want hear bout pride! Pride mi bloodclaat!!! U nuh fi sidung pan ur great pussy fi some bwoy cause u a play good gal roll! Good gal role nuh Dey again!!! Some bwoy fi get fuck pan nah lie!! Not all doe! But if u have a good man don’t fuck pan him! But all di johncrow dem wey u sey him a johncrow but him a mi man suh u accept wah him do, if him a fuck me a fuck to!!! Mi find sense how fi heel my soul!!! Mi a hurt a bwoy a get hurt to!!!!!!! Rite now 3 man mi have one a New York, one a Connecticut and one a Philadelphia and any time anyone a dem get up in a dem feelings cause dem cyan see me mi nuh care! Mi stop care bout ppl cause u see dem now a days man yah a jus fi dem self! Rite now a di happiest time a mi life MI NUH HAVE NUH FEELINGS FI DEM IT BETTA DAT WAY!!! FUCK ISHAWNNA FUUUUUCCCCCKKKK!!!!!

4. Dwl anon 3:48 u r 100% correct however please play it safe, u sound like a nice girl. It sad to real wen man a f pon good woman. The way I see it, just do what makes one happy and move along. U really have some valid points, in the end we nuffi mek hurt allow us to make decision we regret or endanger our lives. We fi do what make us happy to real as women n be careful.