HOLD IT……….ITS PAMPUTAE’S MAYNE

13 thoughts on “HOLD IT……….ITS PAMPUTAE’S MAYNE

1. Clown boy from Torrington park him Name machell him live in Canada Versace belt don’t have white stitch my youth on the shoes your wearing Versace don’t make those your shoes namev(piergitar) with Versace head on it lol stop call yourself so check out the shoes on bokeh click photo

2. Shauna@8:33
    How yuh bad suh lmao
    Yuh comment funny nuh bloodclot
    But pampi nuh look 3 bad.
    Grill inna de mouth ting
    Yuck people weh wear dem breath
    Smell like old man cockey.
    And de hot nasty leather buddy
    Printer him ah wear look gay
    As f**k .
    Real man tuh wi ting

3. Dah man yaw nuh look suh manly… Wah goes? From pamu kiss dat girl wid har eyes closed yuh coulda shub out a minion yuh luv ooman

4. What a man love the limelight my God mi a wanda if Pamputae a the fuss woman fi him why him so frighten and sh ejust as bad. Met what happened to her babyfada ?
    Anyways PS. Pamputae please take my motherly advice when yuh dating a man please don’t be so quick to introducec your child to him. Just my two cents. Give the relationship time and see if this is really someone you want around your son.
    Now to Mr. Versace don that guy is a real never see come see, just too much for me, but hey he is not my man so. Him just seem fake (my opinion, doing to much for social media monnnn)

5. She looks happy and she is looking nice… Now her man is doing too much here it must of been his party or something… But hey if she like it we love right!!! Wish you the best!!!!

6. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……
    Suh pamputae really attracted to this man?!?!? mi nuh waan no man weh cuda pass fi a boatman unda me or pon mi something bout him just don’t sit right wid me but hey a that she pick
    (Simplicity soon sign in)

7. Was wondering how this nuh reach the wall yet. I wouldn’t be surprised if a him send this in the way him look frighten and love attention. Pamputae deh pon the rebound so I can understand her relishing the attention but girl you can do much better than this clown.

8. Whoia a yasso nice this a man yah wha name Versace don dada on fb full a him self u f**k ntn no wrng but im love gwan like him wa be little ppl unda style…. anyways im did deh wid a girl frm Torrington park name Nicole like dem lef n ting so im come bac a ja n a im and the ole hog pampi a pare so dem a gwan like dem wa hype pon d girl bt she seems very humble still
    but he aint all dat that party they wen he said 10g every hr a gi whey I wondered if that happened????