HEY LIKKLE WATERY BEAK POPCAAN

A SAME SO YUH INA SILENT WAR WID AIDONIA LIKKLE SUCK FINGER MOUTH IDIOT BWAAY..MI HATEEEEEEEEEEEE UNO INA DI MUSIC BUSINESS YUH SI MAN! WHY UNO NUH GO JUMP OFFA ONE CLIFF ? YUH A SING ANY GOOD SONG LIKE DAT LIKKLE IDIOT BWAAY? A HOW UNO LOVE CHUCK BADNESS SUH? WHY UNO NUH GO PUT IN SOME TIME INA DI DAMN STUDIO AND STOP LOOK LIKE FOOL PAN INTERNET? NUH WHEY DAY AIDONIA MEK YUH HAFFI A RUN UP AND DUNG???????? UNO NOT EVEN A MEK NO GOOD MUSIC UNO A START WAR… LOOK PAN YUH LIKKLE WATERY MOUTH YUH A RUN UP INA VIDEO A DO CLOSE UP BEFORE YUH GO INA DI STUDIO GO PUT IN SOME DAMN TIME …A BAY LAZY LYRICS UNO A WRITE CAUSE UNO WAA COME RUN UP AND DUNG PAN INSTAGRAM….TRINI GYAL GINNYGOG POPCAAN GO SIDUNG..

AND AS TO YOU BEENIE…GUH CUT YUH DAMN NASTY LOOKING FINGERNAIL DEM AND GO WORK UP SOME BOOKINGS AND STOP HOLD CARELESS ARGUMENT!

19 thoughts on “HEY LIKKLE WATERY BEAK POPCAAN

1. Same suh Met, Beenie fi stop follow up caan weh caah pop and mek him one stay deh an beat up him gum. All dutty Drake a come style Beenie.

1. Kekkle-cawn look like him barely miss a retarded gene activation. That boygyal quarta manchild need to go sit his ass down.

Drake have man a piss pon him so me give zwro phuxks bout dah one de and sw yarrd full a hungry kumbolung rasta dem need some jeez dash whey inna it and aome lice powda! Who wan bex bex…Beenieman nah troubke dia likkle pooup.

Romeich climb up inna yu mumma fi start this passa pasa.

2. Beengal is is fuxing 2 sided cutlass! Mouth look frowzy like barrel bottom and frothy like fi Peeta Phillips.Not to mention the nawsi looking finger nails eeeeewww. Krystal how u kiss dat man? Yuck! gi him good pet name like Mo!

3. Popcaan too hasty and no body don’t see him from him man buy the drop top fi him good ole him hype caa done go sit down poppette
    One question deh Krystal u make those nails touch your vaginerrr that is not sanitary nopes smh do better man

4. Beenie man a one proper lyad still yuh nuh. Wish mi did skill so. That man lie to the point where all him believe him own lie dem…LMAO

5. Maama man Romiech start it. A video the people dem private conversation and post it, leave that to the groupie dem wah frighten.

6. Suh Krystal have him a dress “hot” and all wid dem deh fingernail deh?!
    The worst thing I can see a man with…. Long fingernail #sick

7. But I’m sure the song is referring to buying three tins of sardines, not literally three sardines- so this didn’t have to reach this far.
    Furthermore, it’s just lyrics, anything that flows. I doubt any of the items were actually purchased by Poocaan, so why Beenie take it make cuss, is just through pure foolishness and idle chat.

8. A mean for the person who leaked the conversation they were having that is just someone trying to start shit. If popcaan neva deh deh why him tink Beenie wudda call him pussy? When Alka dun papcaan all now him caan return smh. Met Beenie is trying to clear up the confusion before it get outta hand I dont blame him