FOXY UNFOLLOW SPICE AND SPICE UNFOLLOW FOXY

Spice di sender asked me not to copy and paste what dem seh but dem seh dem have a right fi know wha exactly a gwaan..Yuh put up Foxy baby and put up birthday greetings and all anna sudden Foxy remove di one she put up wid u and di greetings and yuh remove fi yuh but it look like yuh did hope fi rekindle …………………..and Foxy not looking so yuh unfollow har tuh…Spice, Foxy nuh know YUH cyaaaaaaaaaaah tame no sireee dere is no taming fi you..Spice di sender seh yuh too nuff kaw she tink is because yuh put up birthday pictures yuh neva authorize fi put up…………..but stick a pin…………….what is Foxy really hiding? di picture dem she put up is bay pic when di baby a sleep all now we doe si no sit up picture like she a try hide di baby right age…………..and fi see foxy guh put up a pic bout when she jus pregnant and that belly look like is drink Foxy drink too …..too much water..Foxy come speak cause wi know yuh wi talk

8 thoughts on “FOXY UNFOLLOW SPICE AND SPICE UNFOLLOW FOXY

1. Morning met and meter .spice I love u but sometimes u can be too much plus it seems as if u cannot keep a friend SMH cause it look like u vex wid angel.

2. Foxy been slightly mental for a while now and Spice aint the first person who she dis publicly. Inga is ashamed of her looks and her IG page shows that. She rarely post but when she does, her skin is any colour but black. I wonder if she stop walk and teef and slap up people? She lost her marbles along with her hearing.

3. Spice don’t like Angel from long time and Angel knows, but because Angel needs a career boost she did the song with Spice.

4. Spice a good fi yuh… yuh waah too up wid farrin artist…. f**k dem! mek dem up wid yuh and recognize yuh cause a Jamaican ppl seh rap from b4 dem know demself.. see nicki shout yuh out deh but she naaa gi yuh di buss or di collab wah yuh want dont it…. F**k foxy, a mad gal dat + a Jamaicans buss she suh f**k she… miss spice issa betta yuh try collab wid sum whites if a das di case… but yuh nuh have dat calibah suh dat naaa wurk needa, poor ting… spice wey yuh deh inna di music issa as far yuh ago go good gyal.. yuh coulda go feeit eno but yuh f**k up from long b4 nuh just now.. plus i see ur aura and its not bright sooo…….

5. Angel shoulda tek di modeling further but choo hype life dem nuh want dat…. gal nuffi a try look nuh career now cause yuh coulda had one. I dont see music on angel I swear.

6. DI ppl dem pan ig seh is must a white man pickney. But we just hear about this child and now the child a jaw birthday. So something a gwaan fi true