FOOTAH, ISHAWNA IS THE ONLY WOMAN FOR YOU STILL?

0 thoughts on “FOOTAH, ISHAWNA IS THE ONLY WOMAN FOR YOU STILL?

1. Dutty footah ah carry pussy feelings
    An ah try style de girl.
    Bout she dis an DAT an obviously you can
    Find an ishawna replacement ,
    An it ah bun yuh rass lol
    Cow nuh know de use ah him tail
    Till him lose it.
    Tired ah yuh antics footah guh look wuck
    Cause not ah ting ah gwan fe yuh.

2. Metsy is a Benz invasion a gwaan a JA every entertainer a buy one hmmm Foota just upset say di girl lef n all now she no look back a dat bun him

1. A don’t think she buy it enuh. Di dealership give it to her to test apparently. She mussi a advertise fi dem or something

3. Foota, as mi dun tell yuh already, just move on…plain and simple…no need fe try scandal di gal cause no matter what is said ad done, she still aguh get ar shine on because she has her solid fan base, as you do also..di last girl mi si dem put up ya wid you, looked very nice, suh maintain yuh focus on her or continue tuh date..it is NOT good tuh harbor pussie feelings *or any type of negative feelings fe dat matta* cause it will only fester and grow into something that starts tuh negatively affect YOU, not Ishawna…move on my yute, and leave the past in the past…focus pan yuh son an yuh career dada, and leave the rest in GOD’s hands..hush Foota, mi know yuh feelings hurt, but hush…

4. Footah go pay back Mavado fi him car that you drive til it mash up. A same so he tried to scandalize his name. He feels too entitled.
    He is a worthless, bad mind, spiteful, grudgeful, useless parasite and a bully.
    Lexxus style his as “gyal.”
    Vado talk bout his dirty character. Joe let him go from Downsound.
    Ms. Legendary f*#k p on him and cut.
    What does that tell the world?
    Try clean up u dutty heart, Footah.

5. DISSS A NAH DI SAME TIFA WHO WALK PON STING INNA NOTING N COULDNT MOVE WHEN FAT READY FI EXPAN CLOTHES A BUSS UP YUTH USE YUH SMART PHONE AND GUH DOWNLOAD A LIFE

6. Mi a watch a dance pon Youtube weh im select and him draw a song and deh pon,” no matter what, Footah nah stop love Ishawna and Ishawna nah stop liver footah.” I was like him thirsty eeh, and man a tek champagne shower, fem fi gi him a sip man. He really needs to move on, it’s not a good look.

7. Poor Foota, somebody cant tek him go a p@#$y rehab. Clearly he has an addiction problem and it require professional help to get over it.

8. I have a once good friend who became self obsessed with his ex.Nearly six years now and the man still going on about the girl..Therefore foota have quite a few years left.He’s in love with someone who is not capable of loving.
    He need to leave the limelight alone.She’s probably manipulating him by talking to him every now and then and using him to keep her current.He’s just a gyal clown caught up in the limelight.

9. Foota feel sey dis break up is like di many they had before den dem mek up back sorry Foota dis time shi gone fi gud!!!