FOOTA REALLY HYPE LMAOOOOOOOOO…..FOOTA VS KILLA OO

Met!!!!! Run come yah kill and foota at it Pon Instagram over the comment foota made Pon tv say killa nuh hot cause him a voice Fi the wrong prouder them 🙈🙈🙈🙈 but wait killa f**k IShawna 😂😂😂😂😂😂 what a dutty gal like that no Sah
f1f2f3

37 thoughts on “FOOTA REALLY HYPE LMAOOOOOOOOO…..FOOTA VS KILLA OO

1. How Foota know so much bout Ishallnevaguhfurda pums I dont know……….Is like him was har pums..How him fi swear pan him madda grave seh Killa guh deh ?? :ngakak and den a go call di man name after something like that

1. Killa and Foota is not fren and if he told people to stop playing the man music he should NOT be calling his name. Killa correct in every sense.

2. But he ain’t lying killa water down! Ignorant fool, that’s why he can’t go US/ canada, and ishawma say on her insta that women should give bun till them clide

3. Killa a mi Dj but mi naaw back him on this 1..foota neva seh anything wrong n foota big him up first su I don’t see how all ishawna name a call.. killa mi lose offa yuh big time…killa stop act like a big ole gal n voice on some of the riddim dem yew a run road cuz mi long fi hear yu pon a riddim yew hit like yellow mood record’s a put out..su all u a come tell the world seh u fcuk ishawna now is not a hype it’s a failure..

1. No read what Killa seh agen …he made a mistake him did neva a admit him seh foota swear pan him madda grave he did…he wanted to say he did not..In any case if me and u a nuh fren mi nuh want no advise from u good or bad…especially after a lie like that…That is what he is saying

1. Him way outa line……after him go talk seh killa sleep wid ishallnotstaypanonecocky him really really call di man name…If me and u a enemy mi doe waa hear from u period..and fi a tell people dont play bounty song dem u si how foota outa order

1. Very close to my home…. waste of time/money…that is the point Foota a try mek…Kartel in prison and a land hit after hit…Bounty free like a bird and nothing naw gwan….something needs to change bc mi no wah hear nuh ole song and I have never heard of those other artists. Forget the messenger…the message is TRUE.

1. Marie di message nah go ring true if it a come from u enemy……..foota whey tell people dont play killa music him wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy outa line.N it can be seen as him wanting to start something

4. U know we haffi go find a way fi split justice pon dis ya one!!bad to bad n wrong is wrong!my gut feeling don’t see one party a shoulder All the blame!!come on jmg fambily let ur conscience be ur guide n not cuz who don’t like foota or bounty it cloud unno judgement!

5. Foota nu wrong killa need fi voice fi some hit producer’s him last hit was with i octane if that song play anywhere the place buss..su killa look inna yu self mi DON n don’t cuss n fuss just du the work fi we the fans

6. Met foota entitle fi voice him opinion friends r not this is entertainment business killa cuss everybody n people still love su just chill more time n mek things gwaan cuz tomorrow him a still killa…

1. Not when he made things personal between them he lost that entitlement . Plus as killa seh him walk and tell people not to play him music..be fair max

7. Foota need fi control him mouth, and keep Killa name out deh. Him knoe him ah carry belly fi di man, suh him leave out di man. Fi ah man him mouth too loose. Is him mouth tun gainst Ishawna underneath and mek it suh loose. Crosses Foota need fi gweh…

8. Bounty already put in his time and paid his dues.He can chill and live.He don’t need to jump to every opportunity as if he need a hand out or him hungry..kmt
    When you reach certain status in your career you CALL the shots.He dont need to call attention to himself.Foota looking for a hype and teying to stay relevant.Why would killa want to make anyone produce him or make work for him when he can do so himself and reap all the benefits.kmt
    Foota you and your babymomma done and yall both move on.She not calling your name so why you keep inserting her name as a convo piece..damn man.It don’t look good.
    Let her do her whatever it maybe..If she a tek all a dance hall as long as you and her not taking the same pusc and she taking care of your child thats all that matter.If you care so much about her carreer as the mother of your child and you want to qish her well as you should.well damn have a grown up convo with her.You dont need address that in the public.Sound like you a carry pums feelings.
    As to Bounty leave the man name out your mouth.What will be your real legacy to Dancehall,will anybody even remember you in 20 something years..ijs

9. Foota you is no badman kmt memba when dem did beat out yuh nastiness a country & yuh neva do nutten bout it..why yuh neva step to di ppl dem weh beat yuh. Stop call up di man name you & him a nuh friend

10. When met like u. U can do no wrong. Friends or not the man is entitled to his opinion. The truth hurts. Stop try find excuse for killa bout dem nuh fren n rae. I hate hypocrites. Sed way so u ride lady saw frocktail all when she inna di wrong. BIAS

11. But a fuss mi a hear seh Met like Bounty in 2012 there was a post about Bounty and Met did a bun him out and me type in and tell har fi low mi dj even thou mi know deep down him did wrong a mi bias when it come to my dj yuh da tink a mi Bredda di way how mi can pick up fi Mr.Legendary big up mi dj years and years mi nah switch

1. And mi nuh have no set a feelings fi none but u and an individual nuh really ina nothing stay away from them . Mi shock seh foota swear pan him madda grave bout di ting ..really shocked

12. Batty bwoy foota yuh a gwan like yuh a dancehall judge n jury… pussy… Killa bring di wole a unu a road dats why yuh cyah truss ppl… Foota yuh fi taak seh a BoomBoom n Firelinks a run road not u… A dat yuh fi taak bout. Dem bwoy yah a Fish… a swear pon him madda grave bout pussy wah not even belong to him…