FOOTA LEAVE DI MAN ALONE

20 thoughts on “FOOTA LEAVE DI MAN ALONE

1. DWFL wait dey wasnt it Limelight Amba tell Romeo fi meet ar??? now Foota….Limelight have a boxing ring in dey or what??? :ngakak :ngakak :ngakak

2. Honestly bounty strongsuit is the verbal in person rants.This twitter finger typing ish ain’t doing hi justice too much mistakes a water dung di punches!!Him nah go cyaan manage foota pon di gram at all!
    Remind me of when my babymother ketch up with this girl n me a tell her done n she still a argue wid the girl. Then the girl tell her to remember she use to copy off her book Inna high school.Is so sh done n come to me wid di cow-bawling! Moral— don’t argue wid ppl Inna fi dem element n not urs!!

3. :ngakak Fassy Foota need fi bow out gracefully while him have ah chance. Yuh can’t guh ah gun fight wid knife. Bun him out Killa cause him chat tuhmuch :ngakak

4. Weh foota hype nuh low the man all of a sudden the man get a one break again fi travel to one a the Americas oonuh start provoke him low di man a Gwaan bout yuh ways yuh Naah play di man tune but a talk bout the man nuh hot

5. Foota does play killer tune, mi in a limelight and hear it fi mi self. But not one of them a bad man. This didn’t of to go that way at all. Foota need Fi start buss people man you travel, so help buss two or three man. Killer did.

6. bounty killa is not foot problem it’s clearly Ishawna nd if something happen to him now him agh seh a obeah or killa…dis bag a waste argument can done cuz it nah carry no kine a swing kmft

7. I feel bad for foota gal a mad him he need to move on and stop watch ishawna pusssy I can’t wait to here they beat him again

8. Talk about how joe money Meck yuh blind an scatta tief yuh wife lmaoooooooo lawd if killa feisty wan more time a swearrrr lol

9. Joe money a blind him lol! I weaaak, dutty Footah need fi stop carry feelings fi Ishawna now ,move on man look how him have baby the other day, him need fi go change di baby pampas and stop gwaan like him a GPS fi Ishawna p*ssy, if joe ever breed Ishawna him might go get heart attack or a nex stroke, dem need fi have one ambulance pon standby a him gate, no sah dis is not normal

10. Yow Ishawana hurt di man star di man try find every entertainer an local man weh sleep wid him baby madda… jah know yuh fi stop it doe cause ishawana still a f**k

11. If you listen to interview, he didn’t say anything disrespectful. He was asked who was currently hot on the scene. He is qualified to answer because he plays music and knows what the crowds respond to. He just said that Bounty needed better producers to make him “HOT”. ” Hot” was defined as something the crowd wants to hear/request. Producers can turn a mediocre talent into a hit making superstar (ex. Rihanna) and also place a very talented artist on the shelf.

12. lol… yes pussy foota, just a wonder how it took shawna so long to know u was a cruff and now you a try draw killa ina u mix up arguement.. time you a itch up unda richie pooh and danca batty u should a see scatta and joe a run in …. hahahahahahahahahahahahahahahaha

13. A this mi try seh killa fi lyow the back n fourth like gal…killa a my Dj but if him wrong Mi naaw diffend him…Him not even come seh nothing bout ishawna mi vex bad

14. Yow Yallo… Yo Yo.. Kaboom!!!!!! Every week dah yute yah affi mention Ishawna… apparently she’s more than social media hot caaz shi still a hot up yuh head… Fya!!! bout yuh a tell man weh fi find yuh…
    Killa cross angry miserable>>>>>>