DOVEY DROP A BOMB PAN SPICE AND DI MAN

15 thoughts on “DOVEY DROP A BOMB PAN SPICE AND DI MAN

1. Its her year alright she called in this energy she better sweep it out..Dovey why yuh a trouble the woman, mi jus go pan angel ig and see u a comment up under angel pics…Mi nuh know how uno stay suh

2. Spice nah leatn …. leave dem girl ya alone dem a savage …. dem type exactly weh dem a think #savagewithoutapology …dem Gyal a tek off dem wig and go dem fren fo tek selfie …. dem nuh normal

1. Dovey too nuff wid are irrelevant self walk an mek problem with people an cah reach nuh weh dovey spice better off dan u wid yuh empty bloodclaat house that’s all u do u broke an hungry nuh pussyclaat yuh doh own shit in a America yuh walk an fuck like dawg the manager weh yuh have a get every rass cent weh yuh mek
    Talk bout dat an stop mind msn a ja an guh buy clothes yuh naked like drinks bottle all u do a run up in a di good people dem dm an bawl bout al kind a ting big pussy bitch yah evil that’s y u cah reach no where all u do a front fi social media tek care of your mother in ja old evil bitch god ago beat yuh wicked just watch an see

2. Spice seh mines an all now yuh nuh see di man face oh boi. Spice a nuh ur day :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak poor ting she naaa sleep fi di ress a weak.

1. Mi Team Anybody except Spice cause she cause to much problem with ppl. An 99.9% she a start it. So it’s time she a get a dose a fi har medicine.

3. Dovey stop mine spice business and worry bout yourself yuh very brave to be traveling going through airport and immigration with the yankee girl passport you using to travel yuh brave bad. Yuh mek yuh so call manager a trick yuh say you an the girl fava because him want you to risk your freedom so he can make money and him not giving you none of the money. Yuh nuh stop call people and bawl how yuh bruk and how tephlon wicked because him not giving you nothing yuh can’t even pay yuh rent. Bitch stop travel on people papers are you dumb.