DIS SENDER SEH A BORROW MONEY WHY SHENSEEA AND HAR FREN A WAR

PINKWALL HMID NEVER DID AGO SAY NTN BUT LET ME SAY IT OK LISTEN CHINSEA AND MOYA WERE FRIENDS LONG BEFORE ASHLEY YZT AND ONE NEXT GIRL NAME BRITT TBH BRITT ALWAYS DEH THERE FOR CHIN BUT BRITT COME FROM A POOR BACKGROUND AND NEVER YET LOOK GOOD SUH CHIN USE TO PUSH HER WEH AND THING A SUH ASH COME INNA THE PICTURE WHEN CHIN AGO MONA A NUH LIL BIT A TIME MOYA BUY HER LUNCH MI AND CHINSEA USE TO PAR OFTEN WE WERE FRIENDS TOO BUT MI STOP DEAL WITH HER BECAUSE SHE A SHEEP INNA WOLF CLOTHING AND TBH SHE CAN’T FIGHT DEM BEAT HER A WETRUSH ALREADY ONLY PEOPLE WHO KNOW HER FROM LONG TIME WOULD A KNOW THISANY WAYS NUFF THINGS MOYA DO FI CHIN AND ASH NUH ALL THAT SMH ASH ONLY ACTING REAL BECAUSE A NUH LIL BIT A TIME ASH CHAT CHIN BOUT HER EYE BROWN AND HOW SHE ACT BETTER THAN PPL AND ETC ANY WAYS LET MI CUT THE LONG STORY SHORT IT NUH MATTER HOW MUCH MONEY U LEND THE GIRL U SHOLDN’T BOX HER THE GIRLTELL CHIN SEH SHE WANT THE MONEY BECAUSE A SOME PERSONAL DOCTOR THING AND CHIN SEH OK.AND THE GIRL TEK LONG TO PAY HER BACK BUT A NUH THAT CHIN HAVE UP THE GIRL FAH ASH KEEP ON A BOOST UP CHIN HEAD AND A TELL CHIN ONE BAGGA SOMETHING A THAT HEAT UP CHIN HEAD TBH

7 thoughts on “DIS SENDER SEH A BORROW MONEY WHY SHENSEEA AND HAR FREN A WAR

1. Money makes and breaks the tightest of friendship!!!!

If ah sick the girl sick etc. n use the money fi doctor bill then she coulda get a likkle extension pon di repayment.

how she fi mek ppl boost har, she nuh have ah mind of har own, :cd

thank God seh mi is ah stubborn pickney and nuh body cyan mek mi do weh mi nuh want.

2. Kmt with your half of the other half of the story, where is the rest?, if a nuh the money then a wah!? This just sound like unnu still a go school. the whole a unnu need to grow up

3. Den richhhh richhh Shenseea, u couldnt mek the money slide cuz onoo was frenz! A coulda how money so fi u risk u freedon and a laww suit lil tumpa short leg, long torso half breed chiney gyal
    BTW the fren cuter dan u with u witch nose droopy yeye self, u probably grudge har cuz she naturally prettier…tenk God fi money hurry come up CHINsea…wha kind name dat doe? A mussi sea u mumma get u wid di chiney man

4. Groupies don’t have Friends they have Frienemies… A unpaid loan amongst true friends at the very most will trigger them to go their separate ways, if it makes it way to an assault then they were never friends to begin with. I can tell Shensea is one of those look good girls who fiends to be synonymous with in the streets, so she will do all sorts of childish shyt just so the black-lipped, only face bleached, weed-head, gun-man, waste-man on the corner can give her ratings. I’m sure there is so much more to this story and when it all comes out, everyone’s going to be scratching their head saying that this bytch is retarded.

5. dis gyal wait til shi one line away from di end of di full story, to say mek shi cut di story short loll

6. No mi luv dah story yah want likkle curry jerk seasoning it naaa carry nuh flavor. Unnu boring bad unnu ano bad ppl if u mek cyaah fight bax or stab an unnu tek dat…nuh bakkle neva out deh.?? Stone perhaps??