DID ALKALINE GET LICK SATURDAY NIGHT IN WPB?

0 thoughts on “DID ALKALINE GET LICK SATURDAY NIGHT IN WPB?

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others …..

De video deh sll ova fb who eva fling dat bottle hand str8 cuz a rite inna him chest den him walk off….dat neva needed tho dem too phuck’n outta awda

(Simplicity soon sign in)

1. :ngakak I don’t support hurting artists but the eyelash comment is unbearable so I had to laugh.

2. The only 3 – in – 1 I know about is the Father, Son, and the Holy Ghost. In Alkaline’s case however, a from long time mi see developmental delay, intellectual delay, and gender confusion.

3. Dem shoulda rass him 3 more time, what is wrong with these men? eyelash? Damn nuff. Lick out him faaaat mek him Gwey.

4. F**KA!!!!! DONE TELL DEM SEH COUPLE MONTHS FROM DIS DAT CRAWNY MADDA’SCUNT AH GO CRAWL RITE OUT AH DI CLOSET WEH HIM AND HIM DEMONS DEM TRAP INNA! SUH FU@KING UUUUUUUGLY!!!!! AH HAAAAAAAAAAAATE DI NASTY FU@KA YUH SEE! BOUT HIM TWOOOOOOOOOO T’OUSAND AND SIXTEEEEEEEEEEN!!!!! JUST HURRY UP AND CRAWL OUT GERMS!

5. So what if him have on eyelash, they’re the one’s who are sick and evil. Leave him to God, let the almighty judge him, and for this to have taken place in the country where Boy George who wore more than eyelashes – women’s clothing, makeup etc – is extra shameful. If Elton John was performing would they have hurled a bottle? For one it could’ve been worse or even caught someone else. Dem same one dance and enjoy the music of George Michael and all these other artists. Hatred is Hatred and I can’t tolerate violence. If I was Alkaline I would sue the producers. If we are progressing as a nation we cannot endorse behaviours like this. @ the son of a bitch whow threw that bottle, ur behaviour is NOT cool. ur a coward, possibley gay urself.

1. Sue di who…u mean promoter? A dem go inna crowd go trow bottle? Are you confirming Alkaline is gay? Cause me see u mention homosexual dung a battam deh too.

6. Startled….have you ever stopped to consider that the lick was an act of God. If God neva waan do bokkle lick him, den it wouldn’t have…..nuh suh?

7. Dat wasn’t necessary…dem know wat his music is a about dem shoulda stay far from him,if dem hate him dat much.Yet still di badman dem a wear batteymon designer wear,smh

8. @ Little Willie, The lick was an act of God? So God told this person to throw the bottle at a performer? He was not propositioning the bottle thrower, he was merely performing. If the bottle thrower did not want to see Alkaline he should not have attended the event. What if u had a child or any other love one there and the bottle ended up cutting perhaps killing ur love one, would u still say it’s the act of God? Let me make this clear I am not endorsing homosexuality, honestly I wish it never existed, but guess what, It does and for me to laugh at a homosexual being chastised, and in some cases killed, not a fiber in me can do that. If the bottle hurler had voiced his disgust wether thru heckling or other non-violent form i could see with that – still don’t agree – but could see, but to wanna kill somebody?

9. @
    Met me seh mi stand up
    Right deh when di bottle reach him,I never see a man move su fast,di man dem seh him
    All have on eye liner.(blender)

1. :ngakak how u doing? all mi can do a laugh ..how him know whey fi run go ina di lash?? mi waa seh mi sorry fi him but mi dooeee feel no way fi him ..thats just too much jamaican people nuh ina whey him ina

10. I wasthere no bottle a setup that him cuda come bac an do him ting crowd did weak him a beg fi frwd n no reaction crybaby mussi neva pay him enuff

11. Perhaps him did done get pay areddi, nuh feel fi work a ‘full’ show, and is one of ‘his’ own people that do it??

12. @startled. You mentioned gays that are Americans and British. We as Jamaicans can’t allow music to be compromised by these lack of talent individual, therefore if it takes a bottle to let him understand that the majority is not with him then so be it. Back in the days we had no problem bottling Supercat, Shabba Ranks and their music content we much more decent for the common folks. Now this batty fish name akailine need to build back and grow some talent that can possibly be mix with a few slack songs so we can give him his place in dancehall.

13. Alkalash, di bottle thrower plan fi yuh an seh a jus one inna yuh chest eno. Any gal sleep aid yuh inna dark brave blood fabric caz a living dippy dem a lay with

14. Some a seh we can’t or should not tolerate the culture of violence against quasi-gays, pseudo-gays and gays in general and I am here to say that we can’t support the culture of gender bending/distortion.

15. dats it…one bakkle…and ppl a bawl ova dat…..unnu never hear di ninja man tune border clash when him a talk bout shandie bakkle a sail like baygie kite….lol…..one year dem bakkle di performers and di judges fi one a di national festival song dem…dat shit happen pon live tv…di ms jamaica world lisa mahfood inna di 80’s…mi watch dat shit pon live tv and see when di orange raas her inna her farid….mi kinova and dead wid laff to raas…..and inna di 80’s to 90’s a never nuttin fi a bloodklaat ediat artiste get bakkle offa di stage….mi nuh memba a who but one a dem start ketch bakkle and did all back him gun pon di stage…..

16. I laugh at notion of so-called bi-sexual men. If you are a man and you have sex with men, you are gay… If anything, his association to women is a front. Once the climate is conducive for him reveal his desire, you will see a fully blown gay man.

17. dem just fi leave the man alone. the same 1 who seh him a battman a the same 1 who a f**k Jerry inna him hole for shit and hype. the man have talent so what if him sing bout the shit that everybody and dem mother are doing in and out the bed room when it comes to sex. Me a str88 Gaza fi life but i rate someone who is trying to mek dem career from nth to something.Alkaline as come along way in a short period of time. mek him shine cus we dont know when the big man Touch road his career will be ova fi good.

18. Who told you people don’t want alkaline to shine, me happy Fi him from him jus start sing, weh d ppl dem a talk bout is him disgusting behaviour ok, listen weh d ppl dem a seh, man Fi dress like man, we nuh want nuh gay ina jamaica, enough is enough, him gone too far