DI SENDER SEH SPICE EVIL

SENDER;-Met look what Spice put up, nuh she di jus a beg people fi pray fi har? Now mi believe weh di,people dem a seh, Spice a evil fi true, kmt

9 thoughts on “DI SENDER SEH SPICE EVIL

1. Unno luckier than me if Unno mek splice’s crocodile tears fool unno. No one with that hair get up deserves any sympathy unless dem ill or have a death in the family.

YOU’RE NOT YOUR*..sighh everyday that God send suh MI haffi a correct this a go whey suh! ?

Signed…Grammar police to the stars, Queens and wannabe Queens!

2. GM bloggers . Spice all off us tone down a little with the vulgarity but you always have something to prove to ppl . You need to read pinkwall and take some advice ‘ you think a you alone did poor & come from nothing. No need to get up everyday & acting bipolar to gain attention slow down spice caused the fall isn’t going to nice the way you are carrying on my god mon easy you self now !

3. Everyday spice a cuss someone or answer them on social media a! My girl just give god thanks & keep going to positive heights !

4. A wah di fake gucci dem duh har???? no man issa real question. Spice a wah dat??? spice dat nuh look good… spice mi rather put on sumting cute whey ano brand spice dat nuh cute. Spice yuh need a stylist like how usain need a dentist.