DI COME READ DI WALL AND DONE ISHAWNA

45 thoughts on “DI COME READ DI WALL AND DONE ISHAWNA

1. I am Team DI however why does she needs to be gassed up. If yu fi dun a bitch dun har. Ishawna Head Shot did bad still. However lets see how this pans out.

1. We all know a skatta wid him 40 leg head write it. That poopshit, street bicycle hand only good fi stroke cock not write lyrics. All har puppa encourage ishallwalkwidmelongpusscclit
      behavior.

2. Bitch!!! di time yuh dehdeh a talk bout copycat yuh need fi go hurry up and ansa back…yuh did have ample time from di ooman goes to merica and board up her farrin house for di storm and come back inna di carebear onzie tights wid di empty suitecase…. no man yuh did have nuff time…… mi know yuh nuh have nuh shame still but it dosent look good my girl…. yuh mek all alkaslime tun dung f**k from yuh… oh no why is she doing that.

3. Mi like di excitement …Ishawna please dont come wi di auto-tune mi ears cant handle it however…..DI shell u down Im waiting on part 3 and 4 where she going to ask u where your daddy at and u ask she how she mek kiprich refuse har :maho

1. If Ishawna put dat Kiprich part ina the song ….. please to ask for your cut. Get yuh percentage. Dwllll :thumbup :thumbup

2. She can’t manage DI! DI is a battle artist! DI hyper as well!! Ishawna depends on hype from people DI just do it! Di ain’t no hit maker but is mi gyal! Prettiest gyal INA dancehall!

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak grung…met seh har ears cyaah manij.. an yuh know she a come wid it enuh. :ngakak den all part 3 an 4 a come den a suh ishawna file long??? a embassy line??? bwoy mi cyaah wait.

4. Miss Di mi nuh like how a did best mi hear from yuh from mi eva hear yuh a dj it tek fi cuss cuss a loooou gal fi be heard an none a hunnu naave nuh talent. A swear all you.. a just yuh color a swear.

5. Weh she a call copycat mi call it nitpicking, caa outa all weh di tune a seh a dat deh likkle pawt shi si fi find fault wid? Dat mean di rest a di song a really true den! Di tune a kick wicked suh shi need fi ansa an legguh di chattingz loll

6. this is the best song i’ve heard from DI from brown girl in the ring

the Carlene intro is classic

although carlene did a try twang too hard

loved that she big up Toya too

dutty ishawna fi gweh

Ishawna cute but she have nothing bout har

just vulgar and tasteless

she did live in ny and yet she mek Spice first her in the reality tv hollywood scene

ishawna priorities lacking bad

she just dont care

but one day she will regret it all

7. Washedshawna di dobe you you looking hype on your page bout 1000 likes … Kmt you corny n washed and everything di is saying even about thieving shut jackie (your mom) is true your mother is no better then u she make u stay and f**k fi get back papers to come Americ. Di done u whore ,you don’t own nothing in Jamaica the car is not even yours really washawna you need to go suck and f**k more to be on di level

8. Who name ishawna, wat she sing. Mi think DI did dead n bury over meadowrest. Ok she still alive, den the ishawna girl uno tell mi one song she sing mek mi see if mi ever hear it. Look like we have plenty no fame n no good wanna be artist dat trying to buss in the business.

9. Come come ishawna is from mawning now. Skatta naaa it duh him job is what dis… hurry up goodie hurry up yuh body soon start stink.

10. DI all the way!!!! She might nuh have no hits but she cares zero she can do without music. She had a issue with the iron balloon and she address. Gwan tru DI.#naturalbrowning

11. IDIOT!!!!!!!
    SHES NOT CALLING HESELF A COPY CAT. Please! please! I’m asking, try your hardest to read and write with understanding. HOLY SHOOT MAN!!

12. Well look deh now. Ishawna is the lowest of the low. Go hear har how she a talk bout the girl madda. All a mi a DI, mi dun wid the clashing thing and just go f har up.

13. Team Ishawna, DI just keep repeatin herself about who Ishawna sleep with. Nothing special bout that especially when your file is just as long. Dun her Ishawna.

1. All dog mount you don’t? All a team ishallnotlockmecrotches just as grimy as dem head slut.

Go team wash you tinking pousscy.

14. Big up my niece Toya Rest In Peace DI love how you dun the skank what you say there are all true but there are more to say Di you are a intelegent lady don’t stoop to her level she is at the bottom

15. Di you are too intelligent to get in with the skank. Big up my niece Toya Rest In Peace ishawna go to Toya house and say it should be she and her son living there there is more coming for that bitch what you sow you shall reep

1. IShawna don’t know Danielle business that’s why she affi use up harlyrics pon di girl sick madda who new york police don’t know btw :ngakak :ngakak :ngakak

16. Anny a wey yu naah sey, talk up di tings mek wi dun har. Ishawna just dutty an nasty. Mi could never support Ishawna afta shi call up DI madda name inna har diss. Carlene has cemented har name in dancehall, Ishawna naah guh stop till dem f har up. She eva hear Carlene name inna mix up before.

17. Ishawna Ishawna you come in like a mongrel darg..when you backed up against the wall and no where to run!! You BITE..u couldn’t come back with nothing but to hit below the belt n involve the woman sick sick mother!! U really just IG HOT nuttin more bout u..the whole thing is just tacky n vulgar…

Ishawna that same move you just write there is going to lead to yr downfall!!!! Ishawna all she sing on stage is RESTRAINING ORDER AND EQUAL RIGHTS…kmt

18. team ishawna mi seh, Di a call ishy whore but she must remember seh ricardo fuller did come from england come ketch har wid man ina him house and at the time she and him did married suh a who a bigger whore?

19. They both whores we get that. However calling up the girl mom das low, ishawna nuh have parents, the bible say honor ur mother n father so ur days may be longer, some things u dont do. Parents especially mothers that bring life in the world are off limitis, kids under age 18 are off limits too. We know DI and Ishawna are both sluts n whores n them sleep with any n bascially every man in n outside a the entertainment fraternity. Mi nuh like none a dem, none a dem have no class, see DI a skin out har ba tty hole literally pon calender as calender girl so she have nothing about har either. But fi ishawna speak about her mom, especially the fact that the lady sick, it means Ishawna is beyond dumb, evil, tacky, classless, ignorant, arrogant, full a demons and karma waiting on ishawna around the corner, pon the highways, even through the hills and valleys. Das y i dont support female dancehall wanna be. Dem gal yah full a too much cass cass they both need to go over dovecott n lay in a grave and ask the workers to seal the grave with them in dey. Ole ignorant bit ches dem.

20. ISHAWNA IS SOOO STUPID AND SHALLOW, like her no brains followers. EVERYONE HAS TO DIE. SHE’S SOOO STUPID. That brainless B has a lot of brainless fans.