DI AND CARLENE WAS PAN LIVE

DI SEH ISHAWNA CALL HAR NAME SO SHE CAN TALK ALL SHE WAA TALK CAUSE HAR MADDA NICE CLEAN AND HARD WORKING. WHICH IS TRUE , DI MOTHER WORKED HAR AND OWN A GOOD BUSINESS.ISHAWNA MI NEVA HEAR YUH BEAT NOBODY YET BUT MI KNOW DI BEAT MAN AND MATE ONE TIME BLOCK TRAFFIC ETC ETC..THAT IS WHY YUH FI READ PINKWALL AND READ IT WELL…….. ISHAWNA WE ARE HERE FOR THE EXCITEMENT BUT YUH SI HOW YUH GO DRAW THE GIRL MOTHER PIC UP AND PUT IT PAN YOUR PAGE…YOU OVER STEPPED YOUR BOUNDS AND YUH NEED FI REEL RIGHT IN LIKE A FISH LINE..STOP WALK AND TALK BOUT DI ARTISTE DEM CAUSE DI PEOPLE DEM A CHAT DEM WID YUH AND DEN CARRY BACK YOUR NAME..ISHAWNA IS NOT THE FIRST YUH DO IT A SOMETHING YUH DO REGULAR AND SEH HOW YUH A DI REALEST BROWNING……..BLACK IS IN VOGUE NOW SO YUH NEED FI POLISH.. AND DO YOUR THING WITH LIMITATIONSSSSSS ..PLEASE AND THANK YOU

DI SEH YUH A TALK BOUT SHE AND OLD NAVY AND YUH MADDA CANNOT TEEF GUCCI :hammer ..RUN DI LYRICS AND TALK DI TINGS AND ASK BOUT DI IF YUH DONT KNOW ANYTING BOUT HAR CAUSE SHE SEH JACKIE GET KETCH A 34th STREET.
ISHAWNA DI SEH YUH DASH WHEY BELLY NO DAH WAR YAH SWEET OOO

8 thoughts on “DI AND CARLENE WAS PAN LIVE

1. A dat yuh come wid ishawna. Oh please bitch..BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Mi seh it bun mi fi di gal essi.. why she go mek skatta draw een di girl madda eeh dutty gyal… yuh nuh have shit pan di girl but she have a whole booklist pan yuh…. A shit like dem deh mek yuh nuh even war lyrics har nuh more and find anywey she deh and just buss up har face….. dutty gal mi still have yuh up from miss louuuu yuh cyah win whoring gal…. yuh have likkle traces lef but when DI dun wid yuh no-ting naaaa lef…… and mi hear big big seh yuh have nuff fi do wid joe wife death it tink up di place eva since dis beef dutty gal… a suh much breed a tings yuh duh an still a walk round suh hi an mighty dutty gal yuh ago get cut dung yea u. mi hear seh yuh nasty nasty bad bad.

2. Di breast long , she did a mad ova fuller, one sketel tek him whey married to..from that DI cant love no next man..Kippo was going dere but neva own it cause him a wait pan a coolie girl..When Fuller was bunning DI she did a bun tuh fi spite and ketch matie ina house wid him. Ishawna dere is lots to say, the mother in the hospital was a no go low blow

3. Met doeeeee gi ar no more pointers please mi a beg yuh….member she say she come from Jones Avenue in Seaview and her whole family is a war boat :ngakak ….she too gangsta fi Tek advice :nerd

I don’t know how her supporters can justify DI talking bout a teefing mother vs. Ishawna wishing death on her mother…

1. Marie, if Met a gi pointer that mean this ole, uae pad gal no know nithing bout the woman, or even close to har circles.

Me nah much patience fi words if me was DI.

4. The ting wid girls on Instagram from a next girl pretty and dress up good dem can do no wrong and dem will lick out dem batty till the end. And that is the case wid Ishawna. When she call up Carlene name and Carlene guh pan the track dem a seh how Carlene drop in, but now dem a seh a DI call madda name first suh Ishawna have right fi call back madda name, the big difference about the situation is that this woman is sick and she a put flat line inna song and a seh the lady fi dead, people tired fi chat Ishawna madda how she a criminal is not like DI seh she fi get lock up she lock up fi true. And so what if DI live inna her madda house at least her mother can give her a house wah Ishawna madda do fi har apart from ship har out?? Same ting she a do fi har son now.
    This jus mek me believe seh she really dabble inna f**kry fi kill off Toya cuz she is a low life. She and Foota did well and a plan fi rub out Toya and mek she the new 1st lady but Ishawna guh f**k iff the man dem and back stab Foota. All Ishawna want is a money man fi mine har and thats why she and nobody cya gree cuz she willing fi f**k the people dem man and if she cant it bun har she ai down and chat the people dem.

5. F**ka Dem mi hear from good source seh ishawna have hand Inna di man wife death no bullshit…funny thing is enuh mi hear B4 enuh but mi bun tuh much it Neva did hit me till di beef come up back an mi ppl Dem a seh yea goodie….. an my girl Neva affi go Suh far yea cause den wah come outta it……………………………………….gal wicked yea an dat naaaa go get har nowhere yea eye fi a eye yes yuh cyaaah lib suh… It crazy but dis game will get you gone.