DEN A WHA MEK BUJU SON HAFFI A DO HIM SO?

30 thoughts on “DEN A WHA MEK BUJU SON HAFFI A DO HIM SO?

1. The last one lick hot. No badda come with no story bout hackers cause hackers cannot fyaah these types of shots. I felt every word. His sister put up the exact same messages. It’s a power struggle it seems. Markus is grown now. Buju need to accept it.

2. I was so surprised to see him vent like that because is a youth whea just build back and nuh in a no drama.

3. Reads like Buju slap and kick dung Markus mek him ago press charges.

Met Ooo, wonder if a de same ole story of people hitting the accounts when the owner is away?

4. Mi nuh rate dat none tall. Call him pussy tuh him face nuh go pan nuh social media a dis yuh fada.. Yuh look more like di pussy now. Some a dem picney yah too disgusting.

5. Him nuh have nuh picney??? Could neva cause a di sed ting dem a come duh yuh…too damn dirty dis media ago kill nuff a innu.. Vent yes but nuh vent suh a dutty boy.

6. Every damn ting unnu run to social media unnu is a disgrace!fuck i didn’t have the best father and i haven’t spoken to him in more than 10 yrs..i’ve never vent on social media abt our issues either..gosh

7. Bwoy unu a go lik mi but who feels it knows memba se a fi dem mada Him neva wah gi nutten when him lef ar allegedly and shi haffi go court …. and dem alleged se .. mi cah even talk just pray fi dem

8. It look a waaaaaay pon d eve a d man show. Nuttin should b so bad 2 cAuse dis! Press charges? Battyman? Cokehead?

9. I don’ts know what cause di rift. But it better these men plant dem seeds in one garden and keep the garden small enough suh dem can manage it. The drop drop yasso and desso always lead to problems. All batty man him a style him, di irony to rahtid. It shameful bad. Children of anger everywhere.

1. Yes caw one man can only be in one place … wah African man tell mi se him fada have a second wife’ and carry pitcha come show him a new born baby when him a twenty and him se to the father di pitcha should not be a prize because only a fool start weh him cah finish and di fada cus him … and him end up have 4 pickney wid di nex oman and wen him sick di woman sen him back home and him dead wen the last pickney a four and dem haffi tek care a di pickney dem

10. Now let me tell all you kids this.and if any off mines read this them can tell anyone this is there mother.we carry here we can take all you fucker back.dont fuck with us all when you get to 40 we fuck you up.

1. Let’s see if the criminal justice system would agree with you. If you have to beat your 40 year old child, that means all previous beatings were in vain. Better you let that child go their way and enjoy your freedom.

1. Parents do not provoke your children to wrath. People tend to forget those words come right before the ones you quoted.

11. Mi still stuck pon di sentence wey mention 17 kids. This is prone to happen when you have pickney all bout di place!!!

1. And you are the seventeenth commenter, maybe you to buy Cashpot today. Buju dick didn’t have no border. I don’t know how some man just breed up breed up di place so. The next generation come up all start date each other not knowing they related, that shit needs to stop.

12. Hey Fam. :kiss

Me only going to assume this to be financial matters out of whack.

But that youth passsssss him place by taking the matter to social media. Him could a bawl blood BuJu is an icon and shall get that treatment from me.

1. Mi nuh if a financial or wah but mi nuh know if it go so but dem se him attack di mada and sista Dede and raeee mi nuh know … dem need prayer di fada need it to

13. Six a one, half dozen a the other. His labido have zero to do with that disrespect from one a the seedling.

Same yard siblings are just as or even worst if it comes to it.