DEM SEH WHEY CHAM WIFE

FROM IT BUS OUT SEH NEXT MAN DID A GET PICTURE AND TING……OPHELIA GONE OFF THE RADAR. WHAT A WAY DI ONE CHAM RUN IN A ASK IF PEOPLE HAVE A LIFE. CHAM YOU AND O HAVE NINE SUH DI PERSON WHEY COMMENT MAY HAVE TWELVE. A WHEY YUH HEAR BOUT?

18 thoughts on “DEM SEH WHEY CHAM WIFE

1. Well O came out as a “public figure” and the people den have a right to enquire. Yes sometimes they have other motives but if you put yourself in the line of fire expect to get fired on.

2. Dutty Cham…from mi hear how him did lef di school girl naked pon di road cause she neva a run nuh front I can’t stand him. All fi him age group a man lucky social media neva a run when dem did a run road hard.

3. Oh wow Cham did all of that left school girl pan road side naked, he is not a good man if that is true and he seem like him can’t even mash ants… You never know some people…

1. So some stranger comes on the internet and say cham put a naked school girl on the road and you believe it just like that, you must really be stupid.

1. Because mi nuh ave a ting fi do wid mi life except to come up with elaborate stories about Baby Cham. Back in the day Cham had a liking for high school girls. Him did a deal wid a catty from a popular girls school and when time come fi she run di ting she ketch ar fraid. Mr. Cham was said to have left the young lady on the side of the road naked. A passerby assisted her. I did not attend school with her, but a friend of hers told me this story. Mi jus a talk weh mi hear.

4. Like di new man a tell har fi bill maybe… cham seem like him a likkle hood man still doe.

5. Baby Cham is washed up, his wife isn’t nothing to brag about. From Cham nah mek nuh money somebody else a supply di honey. Di two a dem lucky. Him need fi get a life, bout yuh wah cuss pon social media. Bruk pocket bwoy, gwey!!!

6. The only story I heard about Cham, was him and two friends having a threesome. Folks would be shocked to know who one of the girls was. Not breaking the girl code, everybody hab dem skeletons. Dis was years ago too.

7. HEY, DAMION WI PIT EENA U FACE, HE IS NOT A CHICKEN, HOW U KNOW MAN BRUK, WE TOO F**KEN GREEDY AN THIEF MINDED AS U SAY WHO DAT OONU LOVE TALK BOUT PPL BRUK, CHAM IS NOT WASHED UP, HE CAN STILL DRAW A CROWD, U SEEE WEN MAN LOW PROFILE OONU TALK BOUT DEM WASHED UP, AND GONE EENA MAN PANTS, SOME WOMAN LOVE TOO MUCH BIG COCK U PUSSY NUMB LIKE COKE EEN DEH, IF A PIC HIM LEF HER FA?? SOME A DEM MAN YA TOO REGIMENTAL A HIM ONE FI SEE HER FI THE REST A HER LIFE KMT. ISNT IT HER WHO GI HIM PAPERS IF SHAM TAN A SHERLOCK A STR888T GANGSTA DAT

8. Leave my cousin Cham alone! Go and get a life please, he’s not broke and he’s always a superstar.