DEM BAKKLE UP SPICE

24 thoughts on “DEM BAKKLE UP SPICE

1. Them do her bad,and she well deserved it, when we tell her locally how she ever look like she waan put ina pan an bathe ina gaze, u hear seh we a hater, now u hear the same thing now, internationally, from people weh don’t know her, Spice when we did try with u yard, you never want our constructive criticism, I hope you learn something from this, and carry yourself better, tek off them ridiculous color wigs and gas light them a fire, them nuh look good pan u, get a good makeup artist and stylists, cause mi know why u always look stink and fava head janconono.

1. Bam bam! lolol

She too ole fi dis clown style. Surprise him miss dutty mimi triple right breast.

2. LOL

mi nah laugh

mi nah mek nobody else apart from us clown Spice

shes still our jamaican girl

gweh kellon

3. Lawks, couldn’t bear to listen to this last night because of secondhand embarrassment. UHG

4. Let us be realistic, people who are not exposed to dancehall will not understand the concept of the hair and dresscode. Even is she had in black hair dem woulda find fault with something else. Not a Spice fan but she made it on international TV, it will promote her brand. Win lose or draw #teamjamaica mi nah join di crowd and slaughter di girl.

5. Spice need fi guh easy now pan di butt shot man and dat blue hair whea dem tell har seh fit hair issa no,it nuh Tan good nun tall

6. I feel about dis how mi feel bout mi sista. Wi fight a yard but nobody a road betta step to har. So fassy Spice is only for me to tell har she stay bad. You pussy betta back off.

7. I was so waiting for this episode to air becuz I knew Kendall would a dunn har. Spice leggo de color color hair an do betta.
    Yuh new stylis Fashionera naah do nutten to improve yuh look ooh. #ijs

8. We tell her all the time to tone down the dressing because she looks like a clown, see now, big big international diss, I hope she don’t come back over here calling us haters. This proves we were right all along.

9. Him turn off the notifications fi the video fast u f**k!!! The yardie dem a cuss out him rass…a full head of blue hair Issa no…

10. It aint even about the blue because yankees luv their colla colla too….spice just has a special kinda aura that most ppl cannot cross… :travel

11. Spice needs an onstage look and an off stage look…that’s one of her problems. Wear the blue and pink hair onstage but try a more conservative look on the streets.

12. Issa a nap fi me too Spice too much with that hair so 1 question she know she was about to hit international media n a so she did want fi look n be remembered oh ok where’s my blanket napping starts in 1 2 3 ………… zzzzzzzzzzzzzzzxxx

13. Spice look start to improve from wa day ya. She a tone down pon di bagga mixup mixup clothes all har makeup start on point. Spice live inna blue hair from years ago I think a dat she like so mek the woman wear weh she like. It is a good look fi Jamaica

14. WAIT THIS BATTY BOY DICK DOWN YO THROAT !!!! Gtfoh hating asss faggot guh suck yuh mada!!! Yuh can’t disss no day

15. Which straight man ago come criticize a woman in that manner? and some a unnu badmind woman a give him the time of day?
    Jamaica wi say, red, blue pink green all different kind a hair wi love.
    A woman wi support
    Tell g@ s@uck him man c@ck

16. I don’t care who’s going to curse me but I’m going to say it, Spice never look good to me in this get up much less the “foreigners” and we all know that Americans are vain people who mostly see the exterior. This was too much, the hair, those glasses, those earrings, it looked like she was ready to go onstage. She could have toned it down, get some black hair, a nice pair of shades and a cute pair of earrings. Dancehall needs some attractive people so we can appeal more to the foreign market. Rihanna is not a good singer but she’s attractive and that contributes a lot to her success along with other pop stars, because beauty and sex appeal sells.

1. Den yuh care who wah cuss yuh…. cuss back dem bloodclaat…. a reality tv di gal pick whey di dogs deh kmt …..ladysaw an nuff more reach international but just inna fi dem time plus ladysaw naaa pre reality tv a Bigga fish inna di pot a Fri…. mi cyah believe a dat di gal pic kmt what a waste.

17. Mi seh dem dun di gal…… she luddy cause mi nuh know why she wah go inna dat deh world deh…. gal nuh waah do nothing productive…. like really love an hip hop doe????… b4 di gal try tek di music tuh a next level noooooo! a dat a fi har dream…. my lady reality stars a di worst set dem memba mi tell yuh… di trash a di industry suh mi nuh know a wah do yuh. But den again spice naaa sing nothing good anyway suh a f**kery mi a chat how she fi get productive when a different ting she a pree.

18. Jamaican y we stay so, did you ever stop to think its the hair that got her the part. because she is different and more social.. leave the girl all a who a talk naw get the role… so wats the point here

19. First it was tan bad Keiva now Spice. Everyone knows that you have to stand out, but dem mek Jamaican gal dem look like dem caan dress and fashion forward. Spice, that’s a no from me dwag! Over the years Spice has tried to let the blue hair be her signature look and all this time is still nuh look good. I used to see her son at St. Peter & Paul Prep school when my child was there but I NEVER saw Spice once. NEVER. I hope shi nuh guh a di school looking like this cause shi look like mascot and the children will laugh at her kids.