DEM A ASK WHERE IS ISHAWNA

AH WAA TELL DEM SEH ISHAWNA A LOOK CHOODY BAG A TRIX AND NUH SI NUTTIN AND A SHAKE IT UP YAH NOW TRYING TO FIND NEMO COUSIN AND NEMO SEH HIM COUSIN CANNOT FIND…………WHEN YOU HAVE DONE IT ALL AND THERE IS NOTHING LEFT TO DO………..YOU DISAPPEAR AND TAKE TIME TO THINK ABOUT IF IT WAS REALLY WORTH IT BECAUSE YUH NUH HAVE DI CASTLE FI SHOW AND DI LAMBORGHINI PARK UP OUT A DOOR…

I PREDICT………..BY END A YEAR………..SHENSEA WILL SURPASS SPICE AND ISHAWNA NOT BECAUSE OF LOOKS OR COLOR BUT BECAUSE OF LIKEABILITY FACTOR AND MUSICAL CONTENT…

ONE TRY EVERY——–TING INA DI BOOK FI BUS..AND POP…………
AND DI NEXT ONE ATTITUDE AND CONTENT IS NOTHING THAT WILL LAST FOR A LONG TIME…

BOTH HAVE ATTITUDE PROBLEMS AND NUH MATTER HOW MUCH HYPOCRITE SPICE PLACE RIGHT NOW FI DRAW IN KARTEL IT WONT PUT A CROWN ON HER CAREER SUH……….SHENSEA WILL BE THE TOP FEMALE ARTISTE BASED ON HER ATTITUDE AND FOUNDATION WHEY A LAY OUT……….. :travel

21 thoughts on “DEM A ASK WHERE IS ISHAWNA

1. anytime we talk the truth ova here dem vex but a suh it go!! Spice is too shady & bitchy to be queen of anything, she thinks wearing fake gucci will push her up top, she has no hit songs plus her songs tired & old now, as for iron baloon ishawna weh nah stop “sell di front” under sikes, she need fi get a 9-5 cause all di obeah she wuk a tun back pon di ugly hoe. Shenseea marketing team a push her at this point it aint about talent for her just looks/color & fat boy paying big money fi shub her up. I will always respect Lady Marion Hall aka Lady Saw cause she out in work & know just when to better herself. Spice look like a real clown.

1. Break from what?? Only accomplished artists should take a break. She should break away from the music industry all together

2. Shenseea won’t pass spice and I still don’t know how she reach weh she deh cuz none of her song dem nuh Mek 1 .. ah looks a bring shenseea cuz from wa me see dem a seh how she use to disown her own mother inna primary school and a seh is her helper cuz the mada blackkk that alone tell me fi her character she can gwan fool everybody else tho

3. Spice try an try fi Nicki si har an think she would at least get a lil collaboration an it nuh work look who she gone collaborate wid onadda hawd fi buss Amerikkan reality star not even Cardi B

1. Let’s hope so! And if that’s the case, hope Yanique will spend some time with her daughter and focus on being a better role model for her.
      It bun mi fi dem!

4. met wey spice song deh it naw play pon forin radio. mi a listen hot 97 till me weak all mi hear is hood celebrity and Teflon don.. no spice no queen..