DANCEHALL QUEEN STACEY ITS NOT A GOOD LOOK

11139869_1538385436408311_1340877153_n

Dancehall queen Stacey ave on da hair deh from November, har slippers leave har a dance last nite. Har clothes dem out dated bad. No sah har make up can’t even describe it.

30 thoughts on “DANCEHALL QUEEN STACEY ITS NOT A GOOD LOOK

1. CRANKY. MAGGA. NEED FI LEAVE OUT THE VIDEO LITE. GO HOLD A MEDS AND FLUFF UP BACK YUSELF. LOOK SICK R A FRET BOUT YU SICKNESS

1. Obviously you just see Stacy because she always look suh from birth. Stacy was NEVER fluffy she has always been the same size,. SUH no need to mention sickness to start rumor. Yuh always have negative comments about people. You big and fat with big gut and your baby father have HIV whey dem SEY you have. Talk about that and lowe Stacy with her slim body whey yuh Dream of having big gut heffa. BTW how’s Mr Shellingz????

2. better She wear the old clothes rather than go thief ina store or mess up har life with Credit card scam like some people.

3. Mi like si wen Stacey dance she’s greatest girl dancer inna dh Stacey glad to see you again girl you know you still got your fans bless up!

4. Girl u pop rite down u thing flap u use to hype too much see now look how u look that old woman slippers and u unfinished face u ugly nah lie but a life u see hype don’t go nuh weh…. u can dance still but u never know u days could a done.. big up u self still but a god a show u how hype nuh go nuh weh!!

5. Seven time rise and fall muma. Beenie man couldn’t duh something fi u?! Bwoy mi nuh like da nighty blouse u thing water e mon. D make up deh nah crack it Lowe out d video light muma

6. Member how u use to hype and gwan u see this a perfect example for God don’t like ugly… u pop rite down god know all that slippers u have that from pasa pasa days so life go still but people nuh hype rite now a not a thing a g wan fi u

1. Move yuh rasa an gweh. Stacey was never hype. Stacy danced with attitude and enjoy herself to the fullest. She always bun har weed and drink and when she high she carry on bad and climb up on the box and cars and danced to entertain the party. You wicked and lie and yuh soon get old, too. Stacy just waan likkle help and couple shows and she good again. Lef di gal bout sizzle body. All a sizzle body gal dem young and fava granny. Dem never look good yet.

7. Oh my is she sick? Her toes look so dirty. I remember watching every dance tape she was on, neva a dull moment when she’s dancing.

8. Stacey is a lady shi nuh carry har pussy pan forehead suh all ppl can sey is dat shi pop down if dat is wat unuh call pop down shi still ready fi any video light nuh man not abusing har bottom fi pretty clothes and shoes suh dat ppl can sey shi luk good shi still have har pride!!

1. I don’t know her character, so I can only go by the photo. Nobody abusing my butt either and mi nah sell mi pride fi tings cause mi have a 9-5 job that pays fi mi needs and wants. Maybe all she needs is a full-time job to get her mojo back. Going off the photo alone she don’t look so right, and the bleaching and mortuary makeup is not helping her situation.

9. MI SEH AH JUSS DE ODDA DAY MI MIND RUN PON HAR. DE LAST TIME MI SEE HAR, WHE SHE CALL TO MAESTRO AH WAH FOOTBALL MATCH, MAESTR SHOCK N SO WAS I…DE WAY HOW DE GYAL WHITE. BUT NOW SHE LUK LIKE BUN-UP LIZARD!

10. I̶ r̶e̶m̶e̶m̶b̶e̶r̶ w̶h̶e̶n̶ I̶ f̶i̶r̶s̶t̶ s̶a̶w̶ h̶e̶r̶ a̶t̶ p̶a̶s̶s̶a̶ p̶a̶s̶s̶a̶ a̶n̶d̶ s̶h̶e̶ h̶a̶d̶ b̶r̶a̶c̶e̶s̶ o̶n̶ s̶h̶e̶ u̶s̶e̶ t̶o̶ l̶o̶o̶k̶ g̶o̶o̶d̶ a̶n̶d̶ c̶o̶u̶l̶d̶ d̶a̶n̶c̶e̶ a̶l̶s̶o̶ h̶e̶a̶r̶d̶ s̶h̶e̶ w̶a̶s̶ w̶i̶t̶h̶ B̶e̶r̶n̶i̶e̶ m̶a̶n̶ l̶o̶n̶g̶ t̶i̶m̶e̶

11. She honestly look like she going through some things. Really look at her from head to toe, nuh just the face. Whatever it is, I hope you get through it.

12. Stacey was neva a hype girl.she just fully enjoyed her self doin wat she love n is gud at.2b fair she dnt luk 2gud in dis pic bt we nuh know wah she a go thru so stop putn down da girl like dat.none a we dnt know wat can face us anytime in life so it nuh gud fi kick ppl especially wen deyr down

1. @Godblessbabygirl :shakehand2 is so dem gwan like the big gut one she at 7:59am. She stay bad bad comparing to Stacy and her baby father have HIV is that she FI worry about and Lowe Stacy

13. Mi talk mi talk mi nuh fraid Stacey pop down bad Stacey out dated clothes too cheap fi she a wear all that slippers she have it from long long time.. Bernie man must can help r I in dancehall long time and know how she use to hype u think a lil time she use to hype pan mi and mi frenz them god go with r ugly self

14. I don’t know why people love talk bout pop dung this and pop dung that, old this and old that. One great day if God spare many of our lives we will also be old and not look as youthful as we once were. At least she has breath and life to thank God for. She not the worst and she won’t be the last.

15. True word sizzle body girls then ugly and never yet stay good except for mumzell she f**king and collecting

16. i loved her no matter how she look now and she inspired me to split and do head top lol I don’t see nuh baddy bad like R love u Stacey

17. inspired me to learn to split and go Pon mi head top lol I love her no matter how she look d baddest dancer ever

18. stacy ugly n stay bad little boy a stress har out tek ppl man n hype pon d boy bby mada now d boy a show har say him want him bby mada she a stress out n look like a walking dead she too hype serve it right god naa mek him good pickney suffer she run go breed now d boy naa look pon har