DAH ONE YAH SEH BUJU LIFT UP MARKUS AND DASH HIM

MI DID HAVE A FEELING SEH HIM MOTHER TEK IT TO HIM FI REAL SO I BELIEVE THAT PART…IM GLAD HE DISPUTED THE ANGEL RUMORS…ANGEL A BIG WOMAN FOR MARKUS AND MARKUS NUH HAVE ENOUGH MONEY FOR ANGEL DAT IS FACT

22 thoughts on “DAH ONE YAH SEH BUJU LIFT UP MARKUS AND DASH HIM

1. Morning, MET and thanks for that voice note.

I knew without a shadow of a doubt that Markus rubbed shoulder with some unloved fatherless (they like to lead thise with a stray) and did a try to be man a yard even when the man a yard returned.

Good to know that the mother checked him ego fi him.

2. AS IF MARCUS WANT OLD TIERD BODY ANGEL WHE LEAVE BLOODY PAD IN MAN CAR. AND MET BEENIE DONT HAVE MONEY AND SHE MARRIED HIM SO GOWAY BOUT MONEY FI ANGEL

3. At last we have a seemingly first hand version of what happened.

I just couldn’t work with all the commenting commenting without people even knowing the backstory.

I honestly just believe that the boy needs to grow up; it was obviously a case of act now, think later- which I may add, something that many of us have been guilty of at some point.

4. Lawd God Missa Chatty mouth..a hear u hear u nay did deh..low the man n him pickney cuz memba me tole u that if right now anything was to happen to Markus Buju as him father gonna be right dere..how much skeleton nuff a we have inna we closet..nuff a we cuss all the oman wa put we pon her breast..everybody in the world rich pauperize famous unknown have family drama..all animal to..mek the ppl dem heal..him a no the fuss or the last wa a go have problem wid him puppa..fyi..Buju fadda use to roun a d studio a sweep up the yaad to..ya talk bout rastaman..unnu same one did a condemn the man bout him a taste coke n now tru unnu see the man ting up..the whole a unnu a run een..unnu gweh n mek the ppl dem sort out them family drama..tan deh when everything nice wid dem n Buju hear all fe u vn..see how him a go lift u up n fling u a dutty..Blood is thicker than mud..memba dat

5. I heard when buju put the first box pon Markus dj Khaled said “another one” Suh buju put on another one pon him..**

6. A some bathomet worshipper bwoy a full the man yard with them crosses self, si the bwoy a put up bathomet sign inna picture…Hotta fyah judgement lave flames for bathomet worshjippers…

7. but If buju have him celebs fren dem weh fly dung come visit him of course him haffi fi regulate who gets to come pon his premises, him cyaa have a bunch a niggaz weh him nuh know a guh in an out a him place, a security breach dat, afta Marcus frens a nuh feem frens! Plus di yute run weh him fada day one dem wid out permission, likkle bwoy yuh waa be producer are yuh waa be don? wul some meds yute an bill loll

8. Well if this is what happened, and only who was there can confirm, no wonder the man don’t want no bag a man a him yard, especially popcaan and him ‘friend killer’ crew, unnu Jamaican man is a set a vampire, unnu cannot be trusted in no way form or shape, unnu only love run unnu mouth fi try look big and when unnu fi run unnu mouth fi the right thing unnu silent, we still a wait fi hear a who kill the man inna popcaan house..crickets

9. Dwrl…although you phuvking around it would be same so in Khaleds culture. Dem damm Arabs/ Middle Easterners/ Africans do mercy killings for a slight from family.

that shooting in Holland yesterday was due to a family conflict 😀 😀 we fi lucky whey we born.

10. Uno Think Jamaican gangsta..uno think again.cos American a og to the core..dj khaled dem right laid hand on that bitch ass nigga

11. If what he said about the police officers is correct that is not legally right and those officers need to be removed from the force. The olice have a duty to follow up any complaint as soon as possible. It is not for the police to decide if a complaint is right. The courts decide that, and the police cannot tell someone to leave the station. I hope the Commanding officers have a look at how this complaint was handled.

12. Mi did just wah be one a di chair dem round a di studio fi see buju gi di boi dah wrestler mortal kombat ohuken move deh :ngakak di fish deserve dat an more.

13. Any pickney wey verbally abuse dem parent in such a disgraceful way, and gwaan like say de parent fe fraid a dem, violate!!! Mi also affe a wonder if de disrespect a come from de Madda side to! De bottomline is dat a glad say Buju give him a bloodclaat beating yu see! De son too “bad”, and a gwaan like say him brighter than Stadium light bulb dem! Big up yuself Buju for being de “Driver” pon de “not a easy road”.