CHIN COUSIN SEH A LIE BOP A TELL BOUT MAN AND CAR CRASH

18 thoughts on “CHIN COUSIN SEH A LIE BOP A TELL BOUT MAN AND CAR CRASH

1. so she get him where he is an she still cyah get fi harself some weh? dwl…mi nah tek no side but she neva have shit before him, no career, nothing…if anything dem help each other…like who the f*** is Chin but a groupie opportunist? seriously

2. When Chin Saw The First Viral Vid With Bop She Take Taxi Go Up A Grants Pen Go Look Fi Him And Before U Know It Dem deh. Chin is a professional groupie why she gone look fi mad man? This girl head nun right neither

3. We r all opportunist…. at some point or another we all try fi go round di ting just to gain…. As for the Dutty Bop n Boppet story…. They both helped each other… She go pick him up n bring him to di world and in the meantime shi a try mek har mony too… Bop a big man n fi know seh fi no mek no likkle gyal fool him… Dont mix pum pum wid bizniz… So shi throw di pretty pussy pon him n wap him….

Ana ting.. Bop fi stop trace like gyal… Learn fi read n write n know how fi send money through western union yuhself…

1. NO YOU ARE RIGHT BUT WHICH MAN WANT A WOMAN WEH NUH KNOW HOW FI INVEST MONEY, NUH MUSIC SHE A DO TOO SO WHAT IS THE PROBLEM. HIM POST UP WID WOMAN A ENGLAND AND BARE TINGS AND D WOMAN WAS THE ONE WHO TOOK HIM ON AS PROJECT WHILE ALL HIM WANT A PUSSY, SHE STRENGHTHEN AR STOMACH AN GIVE HIM AND STILL BRING HIM TO D WORL AN ALL OF A SUDDEN D WOAMN A TIEF AND SCAMMA AN ROBBA..KMFT

4. None of these pictures nuh win Chin’s cousin any points. Wey she think say….dat dis is a game show, or she a collect air miles? She come een like an empty bottle. So, find a crate bitch, find a crate! De bottom line is dat Chin and Bop’s relationship ended on a sour note, like a fiery crash. BOOM!!!! A lot of people saw it coming, and knew it was just a matter of time, and dat your whoring cousin never mean de man any good. Chin should be charged fe assault because she DID hit de man inna him head, causing him bodily injury. Tru Bop saff, him never press any charges. As fe Bop, wise up, and stop frighten ova young gal, browning, pretty looks, and dutty character. Dust off yuself, pick up de pieces, and move on! Lesson learned!!!!

5. Chin is crazy and I believed so long before gully bop came to fame. Ma fren who live in di same community as me sent out a broadcast 1 day and put this chin girl as her DP on whatsapp saying the girl chin came and trust her clothes and didnt want to pay her. Ma fren try to reach out to her fi her money and chin tell her seh she took some of her hair out of her brush the last time she was there and she is bringing it to the baddest obeah man a Jamaica. I laugh till I weakkkk. Cause cin have money fi go obeah man fi nuhh pay fi di girl tings but she cant pay fi di clothes dem wehh she trust. And this is long before the gully bop video even surfaced

1. Well obeah-loving Dr Love say him collect a $500 fee feh help Chin go obeah man. Him say she nearly kill bop wid poison. Dem all need feh put in a barrel and roll off a clif inna Satan pit.

6. Wen Bop try touch Chin wen dem not in public shi bite di f**k outta him wen shi buss him head ah memba shi memba di stinking mouth an di dutty dead hood she had to get mental pan him im wha too much she’s too young to be taking on such a heavy burden imma talk bout dis an dat bout Chin but fram yuh luk pan him ugly face yuh can know sey him feel every f**k Chin get!!

7. Chin and her dumb ass cousin is the same thing liars.how the hell, we the public ago know a which day these imo picture teck.how we kno this is the day bop a talk.I believe bop. Chin is a liar and she is nasty , chin is fake ,chin is a goal digger and chin is a whore. Look at chin so Cal video that she claims gully bop a try to kill her a pure fake sound chin a meck.her own video not matching the scene.him a mash up the car him a kick up the car.the world watching and all now we don’t see him kick The car .he tried to open the car door with his hand.him nuh jump pon the hood him nuh Bruck the glass and listen to chin on the tape fake evil bitch chin.u are a wicked gold digger.on chin video bop showed no sign of violence. Bop should lock her evil ass us.the Lady in the video ignore chin because they know chin a lie. a bop open the gate and let chin out if him was a wicked him wouldn’t let her out. Why chin make this fake video ? Why she wasn’t on the phone trying to get help if she really fair her life. Chin cousin you know bop ain’t lying so dont come wit no dam pictures and post bout chin tired of the abuse..chin f..k too much. Bop love her she was in it for money and fame.for a young girl why would you f..k gully bop as him bust.? This girl is a low life pig.bop is telling the truth he as the injuries and we saw his blood and wi see chin fake video

1. LOOK LIKE YUH MAN MUST A SUCK CHIN PUSSY A NIGHT TIME MEK YOU WANT WRITE ONE ECCLESIASTES EPISTLE JUST FI CONVINCE YUHSELF SEH CHIN F**K PAN BOP AFTER THE RELATIVE NOT ONLY DEFEND HER BUT COME WITH PROOF. IS THERE A REASON TO YOUR HYPERVENTILATION, YOU SOUND SAD LIKE YUH NEED A TISSUE

8. gully bop you shoulda use your brain if I was a dirty man in the gully and mi get a little break and mi see pretty girl a come smile wid me I would tek a one f**k and tell har goodbye because you know sey a money and fame she a look.

9. Why Chin fi love dutty ugly mad man fi please ppl sure it was a money ting wat else could it be di only thing shi duh wrang is mek im touch har shi shoulda treat im like di gully rat im is Chin suppose to mek any amount of money shi wha mek offa di gully rat she was di one dat found him in di sewer!!

10. Hey Metty and Metters. Shauna and Chi Ching were never together. He knew her from she lived abroad, book him fi show an all that. When she ran up in her legal issues and ran off he would help her out wid and she love road so she would par with him at nights. She use to walk nd tell people that they are best friends, he even introduced her to his girlfriend and she and her use to talk up, all carry her in places free cuz she bruk like dog. I do believe she wanted to f**k him off and the girlfriend was in the way, cuz she mek a talk seh when Chi Ching is with his girlfriend he doesnt see her. When she find Bop she nuh deal wid the girl again.
    From Bop get this info wrong he could get others wrong as well.

11. Ppl keep on a say a chin buss gully bop..wen n where? Its claims record buss gully bop the man dem from grants pen..chin was at di studio wen dem a put him song pan di rhythm.. N them tell her fi fake kiss him fi mek di media look good n from that gully bop fall fi it..then chin get inna him head n tell him fi diss di man dem Cuz dem nuh mean him no good n she will manage him Cuz she knw nuff booking agency n artist link..n a so gully bop start wid di hype n diss di man dem a grants pen…chin yu nasty nuh bloodclaat Cuz before gully bop do him surgery yu use to feel up him dead hood wid di big duty balls n lick till yu cyan lick n suck nuh more yu tell him fi run go do surgery..

12. Everybody know Chin was a Gold digger from the get go. Why else would you date a mad man?! the unfortunate thing is Bop literally thought she was a ride or die chick you had his best interest at heart. The comment above about him taking a one f**k and that Chin’s video fake, are sentiments i share. Just hope him can bounce back and continue to rebuild him life from this !

13. as far as I can see it they’ve been having problems and being abusive to each other….them been a cuss out each other dirty it just happen to get to the point where there actions toward each other rolled out in public…..the two a dem sick innah dem bl***cl**t head….kmt …..all im saying all the money shes getting from him why not invest it into a business so they always have a flowing money coming in…..boy dem people really only a live for today and nah think for tomorrow..