CARLENE AND DI A TALK LIVE

16 thoughts on “CARLENE AND DI A TALK LIVE

1. Dutty gal crew unu go hol up har clit like weesibg gown chain. Dem say “show me you company and me tell you who you are” unu is a bunch a low ambition rat bat. Me notice de young battyman dem surround de young foot cloth.

D.I., as long as an arrest nah stop you food or coming and goings…bax dung dat bl%%dcl##t when it cross you path.

Morning Met 😀

2. DI hear ma seh…. dah gal yah fi get beaten str888 f** har up, mark har she deserve it. A waah wic!! step all inna har hole, skinout yuh batty an piss pan har, spit inna face issa dogshit.. she naaa go mine it…. weh har mumma deh get links tuh di mumma pay smaddy fi go beat up di mumma str88888.

1. A me yaaaa penny????? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak yuh bloodclaat yuh… Weh yaaaa run up unda mi comment fah herksssss!!! back up man…A dem tings deh yuh fi pree all gun man get dead…a wah dis gi mi joke Inna di night yah. Mi comment mek yuh brain a wurk (pull banana chips bag Tek out some) :nerd waaiiee Suh a wey hunnu a duh dis come back ago get har ass buss B4 she buss a dat mi a tell yuh miss.

2. If Ishawna mumma walked with gunman where were they when Foota was stepping in her face and kicking her up? Ah so them wutless?

3. A wonder a who guh inform pan Ishawna seh she a chat the girl. Right now mi jus wah DI duss har out and video it, do a song and make it the music video. Ishawna nuh bad she fi guh one side.

1. Mi nuh surprised she a chat DI cause a foota raise she and that a fi him thing ..mouth exercising so she ketch on very well. I know DI going to grip har . Too much to sing about than fi even go tek off the sick mother pic off di page and post it. Ishawna fi know lines and limitations

4. Ishawna a win fi true, DI dead see you all begging DI to get physical wid Ishawna, like say Ishawna hands dem a butter. KMFT.

5. I know foota dying to put his 2 cent in…he must a watch his baby mada page like crazy .Winfred i hear an interview coming

6. Scatta is a sissy and a bbbaaattyyyman. Who is carlene? She nyam out beenie man, she still broke, she dey wid danuah, she still broke. Carlene a try house of dancehall n she a tek time use beenieman again lol. Carlene karma is real mi tell u girl, u need fi go learn a skill or trade because u ex man beenieman in a debt up to him neck because him soon broke fully. Carlene fi a mek peace wat side she a tek fi a big ole tuff turbit, kmft. Go sit dung one side carlene. As to scatta joe gal him need to start wear dress because it look like scatta a wear panties already.