BUT VADO WI DID KNOW SEH YUH A INFORM LONG TIME NO SIR

12742321_10153399514633806_8012186788621244251_n
AND MI INCLINED TO BELIEVE JUILIAN BECAUSE IT WAS FOR YOU WHY RAINSBERGER TING DID GUH DOWN AND HIM WAS YOUR BIG FREN….
As per Julian’s website
I Don’t Have Fans…
Posted on February 17, 2016 by Julian
…who will blindly back and believe me whatever I say and its an uphill battle for other obvious reasons too, but thanks to the blogosphere and people’s insatiable appetite for, lets call it content, I do have the power of the word and boy do I have a lot of situations we can talk about. As a very private family man that’s not my style at all, but watch this space should the need arise because look like some people have selective bl****t amnesia. Its all here, in black and white, with dozens of eyewitnesses ready to corroborate. Scores. And I shall spare none of the bootlickers, sycophants and lackeys. So here I am, at that point of not giving a shit anymore because a line was crossed…

61 thoughts on “BUT VADO WI DID KNOW SEH YUH A INFORM LONG TIME NO SIR

1. Mavado talk to wi nah?????????? Yuh si wha instagram fingers cause? And you were low enough to take a jab at bounty knowing fully well you were the only fool following julian…Now the cat is out of the bag…How yuh a guh back a cassava piece?

2. that fassy a pure evil look how killa used to look out fi you when a beggings you thing did deh and now you a come do song bout a me a the man well we all know the informer one hope dem tie him up a cassava piece and beat out the $25g drake give him fi build library what a fassy evil and gone smile up in a the people dem face after such a act well listen this MOFRAUDO people mouth is on you like kartel so it nah go nice

1. When Julian was in his ear a tell him how him great…Julian was not a thief and a killa dem was the fool then…Julian warn him :ngakak

3. ALL foota make the dawn face come buy back friend from him and gone talk how killa nuh hot like a MUFRAUDO tell him fi say that smh him need a beaten serious one make him start the apologies

1. Him haffi friend selector fi get di traction him need oo……..is foota really fi know seh if u and people is not fren dont call dem name

4. Julian an Movado both are informers a them make aidonia did lose him u s Work permit permit we know Movado style from long time either you with him are him a go inform on you but a Julian info did sell out busy to so this weh dem come wid now a nuh news Julian you did a walk and a talk say Gargamel buju banton did back gun pan yuh and did tell police say Ashley bounty killa Herron man can’t read and have drivers license

5. Honestly when everyday you see frens turn against frens and talk everything that happen wen everyone was fren who needs an enemy. I realize this and so frm now on I have no frens jus associates. FrenS don’t keep ur secrets anymore once the friendship ends.

1. The two a dem gwaan wid enough underhandedness so that is what happens in cases like this. Each one was using the other so dem was no real fren

6. Movado uve lost any Lil credibilty u have left.i look forward to u begging n bawling it out like how u did wid di foota hype beef!!! Met u need fi go pon onstage archive fi when Vado a bawl to winford bout what him do fi foota n the amt a time foota diss him!!

7. Julian as always been is adviser. Movado tell boom boom nuh fi play certain artiste any body rise against bounty killa unjustly always get some good backlash…..yuh take up tweety bird from temple hall say you ago voice her and when you want f**k and you realize she on her menses and she naah suck nuh prick yuh put her out Inna 3 o’clock in the morning

8. So why as soon as friendship finish, secret a buss??? Why him never speak up before? As far as mi concern, none of these artistes hands are clean!!! At one point, they have ALL been accused of immoral things.

9. hOW HIM SEH HIM IS A PRIVATE FAMILY MAN AND WAH DAY HIM NAME STINK SEH HIM LEFT WIFE AND HIM AND aLIANE A PLAY HOUSE ELeSWHERE NOW?. Julian look like him sign him life away and see seh the gully side afta him yah now. Perfect example of Signing your soul over to the Devil..
    It doesn’t look pretty i just hope it all ends well. At the end of the day All a dem ago meet up backa yawd no matta weh dem run go. $$$$ WAS IT WORTH IT???

1. Aliane have white Liva. Ask Chino :ngakak :ngakak
        She swear she a fool di world wid har fake innocence. Mi know all she a fret like there is no tomorrow. Julian just leave everybody head open fi di Gully hungry belly rat dem.
        DOn’t be Surprissed If Aliane no tunn Dianne King after a while. When you teck too much you get boreddddd.

1. Me nuh believe it either, say it ain’t so . Alaina couldn’t eff down town and still don’t reach.

10. Met, Is who the White Man in the Pic weh Vado put up? mi lost cause him look like him a diss the man too. So is 2 beef him have a gwann in di One Water dung soup?
    Mi a wonda if is the Election Mavodo did a prepare fah? meck him choose now fi unleash or him wah blame all a di death that is about to come from di Election. People bruck and hungry and dem wi teck a $1 fi kill the suckling right yah now. Sad. Julian Please to make sure you family safe and secure cause A dunce man does not think and has nothing to loose. All the money in the world and no one will get to enjoy it with all the risk unuh teck. dyam fools.

11. Word on the street is mavado wife want a divorce and half of everything,that the reason for him been in jamaica.is there any truth to these rumors?

12. Novado a Di only DJ mi spirit hate! I believe everything Julian says about his money grabbing ways. Him frighten bad! And it shows so I believe he would do ANYTHING for money and power and because him is a dunce him don’t know that these things are double edged swords. As Julian put it,his reputation and credibility has already been destroyed by you so he has nothing to lose, but you Novado need to thread carefully because you have everything to lose. Fool

13. Met is mofrado still in Jamaica? Because mi really want to know how him immigration ting did work out if him did get thru or naw

14. @KINGSTON 35 :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak YOWWWWW….RUN COME BACK YA SO. YOWWWWW….You have me pred right out a grung :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Den Ashley (Bounty Killa Herron Man) did lose de license? No sah….ya so nice today bad :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    #PHANTOM PHOENIX, MAMACITA NEEDED#
    Met nuh ride out yet, Kingston Tutty Five have more story to tell :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

15. If u bite the hands that feed yu u shall suffa…notice all the people who got help by someone else to get where there at always get there n act like they don’t remember where there coming from..anytime u si a man get rich n the first thing him du is drop him friends that was there with him n want new friends that not even woulda look pon him wen him poor is the first man to fall from grace

16. Met
    Curious to know If Julian have any Jamaican Heritage or is he another “Run In and teck di fool dem Money” White Man? You know, like the one wid Bob Marley weh Richer than Bob right now. Me cah undastand how him rob so much a dem and dem still gi him more money fi rob..

1. Not that I know of…Mi want him fi talk ooo cause when him seh him get vado outa nuff tings mi waa him talk bout him candle burning etc etc

17. Boi Vado is a wicked selfish prick. Mo a gyal that have mavado back straight because if it wasn’t for her his ass would’ve been grass…. He doesn’t do anything for her all he does is make pure promises to her. He’s a man for himself. Har family hate him bad bad

18. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A bay laugh mi a laugh from me read Kingston 35’s post. A wonder what kinda “Herron” Ashley a run fi Bounty Killa and him can’t read….man a long time me nuh laugh suh.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

19. Puh and this too shall pass***
    9 day talk dis… Julian go suck yuh muma till she dead, yuh can’t disclose wey yuh dey yuh haffi a hide yuh white belly rass yuh***
    Yuh caan a look war and a hide same time,a sHub yuh fi shub up yuh head mek deM buss of it rasS
    Some a uno pon ya wha use to gwaan like uno wuk a USICS OR HOMELAND SECURITY shame fi see sey di man a travel uno use to talk both wha ago happen and how him ago get dip after the rainsburg case or wha him waan name!
    UNO CAN TALK UNTIL BUT UNO CANT MOVE THE HOUSE PON DI HILL**
    BIG UP DAVID BROOKS!!!! EVERYONE NAGO LIKE YUH**
    BEAT DEM SAME WAY WID YUH MONEY A DAT DI DUTTY F**KA DEM RED EYE YUH FA.. :toast

20. Every body a inform at some point inna dem life>>>>>…
    Who never inform yet throw di fuss stone mek mi fling it back and buss up uno hypocritical bumbo hole*
    NAW SELL OUT MI BLACK FI NUH WHITE**
    NAW SELL OUT DAVID>> :siul :siul :siul FI JULIAN,F**KING WHITE TRASH CRACKER SON OF A BITCH AND A MORMON..

21. Nikki British from England who f**k nuff man sey a true Mavado robbed di promoter dem.
    She sey him hide under the bed when har African husband catch dem in the house.
    Lock yuh mouth Nikki British & stop walk with Vardo story.

22. Met Corpa is a well respected elder in Cassava Piece so if what Julian is saying is true it beyond sticky. If mi nuh mistaken I think is all Corpa give him the name Singing Blacks. But trust mi Corpa know exactly the type of person Vado is based on our past discussions. Him is a just a man weh observe more time and act like him nuh spot di rake. Mavado nuh loyal to nobody but himself #FACTS

23. Vado is a pussy fi real an nuff man dem boy deh nuh buss di real man dem weh him fi buss him nuh buss, di man dem weh him fi buss him sell dem out and mek outta port man kill dem out and inform to spring police station dem bowy burn dem bridge even before him cross it, big up di real Cuban dem sparo and di real man dem, me nah fi say no more from me mention sparo, him not even tek care a him first youth weh dalia have fi him, foota hype is a f**king frightening Friday fi link back with him cause me hear I personally hear Vado say him would never link with foota ever so me nuh know weh ishawna pussy mouth foota hype a try diss di real killa weh mek all a them get recognition, dem don’t want di real thing start so all a them pussy deh weh a chat bout singer real dem a some pussy to $1000 friend