BUJU HAVE HIM BABY MOTHER

SENDER-

Met can you pass on the message to Buju fi be careful of Safaree’s Sidechick Gabrielle?Buju has already publicly made a few wrong choices so are we the fans gonna stand by and mek him wife a Career Groupie?Somebody need to tell Buju how she spill her guts and buss out every details when she knew Safaree engaged with baby on the way.It’s a miracle that Erica never tek shame and lef!She mek Tekaiesha69 look like a virgin to the snitching game and bruck the matey code of conduct.

Gabrielle all in your mind ,Wifey Erica would lef the man and him would come running to you but frigga yuh!!Now yuh a try offa clueless Buju who did a 9yr stretch a Foriegn Jail.No access to little Observer news or Pinkwall to warn him of your well traveled file and Sidechick mileage.Give Buju a chance to build up and bury likkle Gold before you come digging!Guh look a upcoming rapper or Soca Artist like Macheal Montana but Lef our Gargamel alone mek him prosper yuh hear!

9 thoughts on “BUJU HAVE HIM BABY MOTHER

1. The last time I checked Buju is in his late 40s and a man wid bout thousand babymodda, born in the ghetto, badman , ex convict blahblah..You sound like u born when u mumma gone a market..u think some lil uptown mosquito can come trick him…dem man deh a ole season vet..get a grip of uself..

1. Just goes to show nuff ah unu need to do your research. Buju ah hole don, Gabby lucky if she get more than 2 visit. Bujuu have woman all over the world who look like her, shape better and have more money who would be satisfied with just just one night. Gabrielle, need to look a proper career the modelling never work, the djing never work, sidechick never work , the groupie thing nah guh work.
      Sender hush ya man Mark Myrie is safe.