BUJU AND HIM SON SHOW DUNG

Markus know him father ………….Buju from long time was not a soft man..People who know Buju ina real life know Buju a bad man …anyhoot….Di people dem seh Markus did meet ina accident and a lady died as a result of the accident and Buju pay fi get him off a di case..DI people dem seh millions was paid out fi get Markus outa di problem…Suh now dem seh Buju reach studio and find out seh Markus go drive di car and start cuss seh him know seh him nuh supposed to a drive base pan wha happen and di problem…………

Same time di people dem seh Markus fly up and start cuss di father…At first dem seh Buju neva a wild him…………..Him call him di same tings whey him call him pan social media him seh batteyman…Dem seh Buju neva mek no move…………….den him guh tell him bout him a coke head…dem seh Buju kick him right dung and is a bag a man haffi tek off Buju offa him ..Dem run out Markus outa di studio and bay tings..Now mi waa know as a young bwaay whey supposed to strong him cudden evennnnnnnnnnnnnn brace himself a man haffi tek di father offa him? Markus stop it cause yuh know di people dem wudda come talk it out

29 thoughts on “BUJU AND HIM SON SHOW DUNG

1. Fucka yuh!!!!!! Shudda more dan a kick dung yuh get dirty ungrateful seed yuh be. More time yuh can neva duh enuff fi some bastereds seed…man dus come out mek him free up an get himself 2gedda fi go duh him show suh everyone can eat a food yuh deh pan fuckery. Bout yuh gone pan media a hype him a look him fi get 10 more kick dung.

1. Dwbclnnnnnn!

Him fi catch hell fi true. Me did think him catch de box and kick before, but him strike first and Buju react.

2. Mi know it was like this man!! Buju come back n him can’t do as him feel like wid the man Tingz dem. Spoiled and unruly!! Him lucky a kick dung him getttt!!! Him fi gwehhhhh!!

3. no man buju son very ungrateful, but let this be a damm lesson, when uno kids get in trouble, mek them feel the blunt of the full law and uno stop bail out them rass. if buju did mek him go prison too maybe he would have been humble and not so damm disrespectful. I hope them call up the case and try markus and send his ass to prison mek him go feel it. Imagine him own fadda him a disrespect, it nuh matter if him a big man, your parents will always be your parents, u see the one Lorna she very bitter against buju too u nuh, i guess she think because dem coming from far buju should not leave her or go breed other woman, all i know lorna is one scorned woman as long as buju alive. Boy mi nah like this look so friggin bad and the man show is tomorrow my gosh, dis nuh look good at all. The boy goodly want jurt the fadda now, buju better watch his head back. mi tell u sometime some of these kids are worst than your worst enemy, my gosh.

1. No sah Lorna did ok with that baby mother thing so much so that she did do 3sum wid one a dem…Its the fact that Buju never waa give her anything after dem lef that was what cause her to be bitter

4. Big up Buju u shoulda kick out a teeth r 2. I realize what I said and I’ll take full ownership. If he got himself in trouble and his father came to his rescue and rectified the situation he should be grateful. Keep in mind he could not safe himself and that’s the person he is disrespecting (shame on you). He may not respect his father for his choices but respect him because he is your father. Him 2 bright a disrespect di man a studio in front of people. Him deserve di kick dun

5. DEM WORDS DEH SHOULDA NEVER LEAVE DI BWOY MOUTH MUCHLESS INNA HIM THOUGHTS, UNGRATEFUL HIM SHOULDA GET MORE DAN RASS DAT.

6. Buju an Markus been a beef from buju in prison. Buju run I’m away an tell I’m lock up in studio an leave in things them. THAT WHY YOU SEE Markus did left an in America

7. And why it shouldn’t happen. Weh di justice fiddi ooman who lost her life in the accident? Same suh it fi reach dem, parents fi meck dem children pay the price for their actions. So whatever reach Buju now a juss suh it go. Bout you a pay off fi keep you bad breed pickney outta jail. If smaddy did lick him dung kill him you would want justice fi you pickney life. If dis story is true then meck it go same way.

8. But a long time buju treat markus bad bad bad…as the daughter stated the public know buju banton not mark myrie. Markus is Lorna kid so not sure what that “bastereds seed comment mean. Markus has serious anger issues because of how he has been treated by his dad from him small..he needs serious help. A him puppa mold him into the person he has become

1. If that were true why was Markus in charge of the music thing…we dont even hear bout the rest a kids so outa di whole 17 only him one get bad treatment? What happen to the others whey neva even a get mine dem shudda angry like Markus tuh den

9. Mek Markus move him rawse fr ya. Him comin like chink luv show dem ass when people a watch. You’ve to be tactful how you go about things in life and you can’t let emotions get the best of you in the heat of the moment. Yu May hungry after this. Unnu may not have had the best relationship to begin with but all weh yu do pon sm last night never call fah

10. So, in America where black men are public enemy number one, Markus was able to kill a lady ( was it a DUI? or other carelessness?) and he wasn’t brought to Justice? He walked? That story nuh mek no sense. If it happened in Jamaica, it would be more believable. So that’s hogwash.

Buju had no right (0) to put his hands on Markus. He needs to be checked for that. I ain’t picking no sides because family nuh easy and 1 man CANNOT be an amazing dad to 17 kids.

11. Mek dem do what dem want to on social media cause when it is some artiste that people don’t ” worship its ok”….know the good , bad and indifferent.

12. To be honest..a dont know d reasn..is a chick that buju is with told me that he deals wid him very bad from him small..she said terrible horrible. The son has big behavioural problems. Dont know if him bully the rest or he is a musical genius why he got to run the business. I really wasnt interested so i didnt aks..just know he is one angry dusturbed no behavior chile. One of his friends or any street people need to run in and tell yuh..everywhere him go party mash up and thing if them cross him. Them need Jesus

1. It’s not easy for children whose parents are incarcerated for so many years. Bonds do get broken. His IG page is very telling; he removed all pictures of his dad and has one up of his mother with a beautiful caption. Something has been brewing for years.

13. People just don’t want to believe that Buju can be a horrible person…keep worshiping him and wear blindfolds , may be that’s easier………….I tend to believe the child – Buju is being lauded right now so y make people think bad of him if it aint so ?

1. Yes it’s true. Just like Bill Cosby, R Kelly and Michael. People cannot easily separate the entertainer from their behaviour. I am a die hard Buju fan, I have no reason to hate him, but he is just another human being to me. I choose to always believe the victim until it’s proven otherwise.

14. I ain’t one of dem cause I don’t know him so mi naw swear fi him just chu him a artiste. But any man who breed up so much ooman all over the place is a man of questionable character in my mind. Plus, any man weh nuh in control of him yawd and who him children nuh speak of with a honourable name is a failed man. Your pickney naw guh like all your ways cause we all have flaws and personality differences, but when you is a good man of esteemed character your children will always put honour pon you name. Rastaman dem lose dem damn way. Betta dem did a nyam pork and cut dem hair cause all dem chickens coming home to roost.