BUDDY PIC AND JAHZIEL

9 thoughts on “BUDDY PIC AND JAHZIEL

1. your fault dawg fi guh mix up with dem slippaz titty Gyal deh..worse yuh know yuh not packing n all uppity sending koki pics smh :hoax2 :malu2

2. This is what happens when unnu sell unnu sell to hype man. You give them liberty to style you. Because he bought you an outfit he felt entitled to deal with you anyway he pleased. If you didn’t want the outfit and you saw him struggling to purchase it, why you allow the transaction to take place? These young people are misled in every way!!!

3. This gyal is a clout chaser…why you a call Buju name? Jahazeil send koki pic, tell us what you did to get the $9000 outfit…real batta ears!!!

4. Hee, hee, hee…mi always wonder if Buju and him sons packing!! Mi look pon Buju’s fingas and dem slim bad…sooo him caan hab much.
    Likkle cocki men give the most trouble and bun….foreva searching

5. She love attention you fuck… everyday she talk bout how people hate her pon snap. Not a soul doh business wid u stacey. Get you life together girl because any one looks bad here is you… sorry the yute mix himself with a lowlife like yuh.

So sad that everything gets posted on the media.. Bitch if the man buddy liccle, HE’S “BROKE” and yuh nuh want him… DO NOT EXPECT ANYTHING FROM HIM THEN!!

6. A goooood!!!! All a unuh a run up inna the same rae rae waste gyal dem. Dis yah gyal yah deh every weh. Waste gyal come wid waste lifestyle.