BOUNTY SEH HIM A GUH GIVE IT TO FOOTA SHORTLY

BUT ALL THESE PEOPLE EVEN GIVING FOOTA A MENTION JUS A BOOST HIM UP…HE IS TO BE IGNORED CAUSE SINCE COCKEYYAWWNNAHPASSYAH LEF HIM I SWEAR HIM MENTAL SO NOTHING HE SAYS SHOULD BE TAKEN SERIOUSLY…HIM DESPERATE FOR A SPOTLIGHT AND PEOPLE TALKING ABOUT HIM GIVE HIM THAT…

8 thoughts on “BOUNTY SEH HIM A GUH GIVE IT TO FOOTA SHORTLY

1. Bounty is right. Don’t know why Foota ah over visa when he don’t have any assets inna foreign. Everything you hear Foota ah chat pon live a daytime is borrow, teefing, and coch ah ppl yard. So what is he hyping over

2. Im glad Killa rubbing him out, he needs to get lost. People cuss him everyday and him love it, it boost him up to do more crap. And why is it that he is always exposing gays, its starting to seem suspect.

3. When will I get the image of Foota skinning out pon top of di people dem car outta mi head? :cd :mewek2 :ngakak . Foota nuh righted yuh know. Real madix. HOWEVER Bounty can done it now. Sheesh.

4. A FARIN MI LIVE AND NAH COME BACK – FOOTISHA HYPE – I SMELL GAYDAR – NUH JAMAICAN STR8 SHOULDNT BE SOO UPSESSS WID BATTYMAN STORY – FOOTA HYPE YUH HIDE AND TOUCH YUH UNCLE , BREDA, FATHER SOME MAN MOSLESTED YUH BEFORE AND ITS OBVIOUS – NOT BECAUSE YOU LOOK BLACK AND DIRTY AND PRETEND TO BE STR8 YOU MIGHT HAVE BATTY MAN INTENTION – I WATCED THE VID YOU MAKE ABOUT THE DEAD BATTY MAN, AND NOW I AM READY WHAT YOU WROTE ABOUT BATTY MAN – FOOTISHA YUH TOUCH – WHY YOU SO HYPE AND YA WOMEN LEFT YOU ??? CAUSE SOMETIMES YOU WANNA BE TOUCH BY A MAN HUH = FOOTA HYPE – AM WATCHING YOU #IN WENDY WILLAIMS VOICE –

1. Him no look black…he is black; me notice “black and dirty” a anthem to you rat baits. Go S#ck yu mumma.

Unnu do it wid Spice and all who dark skin when unnu a fling unu wud dem. Kindly, go juice you pus pussc mumma and battyman daddy wid dat :nerd

This “black and dirty” shit a phuckry and I believe you’re the one who constantly come on here wid it.

5. Bounti should be the last man talking about man ah batty man, killa is the king of having male groupies around him. The closes Bounti has to a female fan base is the butch lesbians who he probably leans on to give him gal lol. Bounti Killa has been irrelevant musically from the late 90s. He formed alliance in order to promote unity amongst artist but ended up using it to bad mind artist and form a monopoly in dancehall musically, plus to keep his name relevant. Bounti is the biggest bad minded ignoram inna dancehall only wannabe bad men and clowns who grow up on 90s dancehall take him serious these days.

6. *round of applause*. mi say it all di time say beenie a di real general. mi never see a man love bloodclaat man company like killa. how u fi comfortable inna dance wid 50 man surround whey u can’t even see pass dem. summ’n nuh right wid yuh. when u go party n see beenie, a bare gyal round beenie. affi rate him fi dat, no lie. mi never see beenie wid nuh more dan 2 man inna him entourage.always him and probably 2 steppa and at least 5 or 6 gyal.