BOUNTY NUH WRONG

Met I do believe Bounty killer has gone over the edge like a raging bull.Most persons would agree that all the acts he mentioned were well received because of their own skillsets.Bounty really only got them the attention and made people initially want to hear them based on his recommendation.

BOUNTY KILLER SPEAKS….. DO YOU AGREE OR DISAGREE???? IS THIS FACTUAL OR NOT?? #COMMENT ⬇⬇⬇⬇⬇

Posted by Triple Jay on Tuesday, September 26, 2017

The truth is though once we willing to give you a listen because Killa sey suh,after that the newbie has to make their talents shine through to entice us.Bounty yuh wrong to be forcing down our throats and cussing us to accept mediocre music/musician on your say so.Who the blinking phuck are Kqueens?Legend you need to cool it with the unnecessary tracing because might will never beat right!

12 thoughts on “BOUNTY NUH WRONG

1. If only he would put his energy into creating new music he may just reignite his career. When does he plan to put down cross, angry and miserable? Sheesh.

2. Sender ur a hateful motherf**ker….I bet ur a ishawna supporter..I watch the entire interview 1 n 2 and there was so much postive things was said but come with wah him seh bout k queens..wen kartel sing gyal clown with killa n killa a call him up people neva want to hear him…dem seh a weh killa a gu with this black ugly bwoy..him off key n wi can’t understand him..look at kartel today him have unno a du everything him seh..from bleach out to suck out n lick out + murder wi same Jamaican brothers n sister’s. ..him deh a prison fi kill him friend n everyday mi hear free world boss…so of us Jamaicans are the biggest f**king hypocrites..this what killa a talk bout no self value we quick to accept whatever nonsense poeple from abroad giving us but no willing to give our owne a chance..

3. @Marie, yuh likkle accurate rasshole yuh! Come shake mi han’! Long time no see, Honey Bunches Of Oats! *Muah* :sungkem :kiss :peluk

4. Sender you wrong and bounty is right, at stage shows nobody wants to see the young upcoming acts they put them on early when nobody is in the concert, only the big artists people want to see, if a big artist bring out a new artist and say people give him a chance then the fans will listen to him, plenty of young artist put out good music and nobody wants to listen to it.

5. Mi want him talk cuz a him alone nobody nuh fraid a , somebody haffi talk too much slackness a slide pass. And mi really nuh feel him push those twins down out throats or they would have been somewhere by now, dem jus a part of the entourage.

6. Once a dunce, a woman beater, bad mind, grudgeful, red eye and damm dumb.from once u r those u will never change, bounty killa full a poison n he will never be nothing good, he is toxic waste. Him days done n money nah run suh him try stay relevant and try scamm new artist money by trying to promote them. Anything align with badmind wont survive. All of a sudden him a lick out about gun n him duh some a di most violent tunes n always sing say snitch fi dead. I have no use nor do i listen this fool name bounty songs, him a big hypocrite das why mi know say 80% a jamaican dancehall artist may be bi sexual but dem hide it well, dem master the art of hypocrisy. Bounty is an asshole n a damm jerk him fi go jump off in a di ocean n go mixx wid him kind, the fish n the shawks.

7. bounty is a badmind yute so him opinions invalid. never see a man hate youths so. every artiste him buss him end up badmind dem when dem reach a certain heights. him only rate di artiste dem wha hitch up pon him frock tail like Iyara n K-Queens dem. dem will never reach the heights unless dem move from under him umbrella cause him will forever act like dem owe him. from mi see this man vex wid mavado cause ace hood picture pon flyer bigger dan his mi know him is a big pussy gyal.

8. Bounty kills know weh him a se … wen buju box out di mike outta kartel hand a bounty one correct buju … kartel tan up like post ,…… wen bounty a roll wid mavado ppl nuh wah let een mavado and bounty mek dem know .. so a nuh lie

9. Xoxo a wah the f**k u a chat seh?? Do u know why crime rate su hi a Jamaica, is bcuz Jamaican don’t like the truth..if u si a man a du f**krey n u tell him seh man a nonsense u a du him seh yu badmind..like u now xoxo I bet u ur a little assole who is grudgeful of other people success…you hear wah u seh bout the hard working people dem who a take care of them family..that 80% for them a bi sexual..u want 2 piece a led inna yu head.

10. Bounty is good at talking but he is not living it him own life & him pickney dem life need fi sort out & dis a real talk if u live in a glass house y throw stones. Him a live nasty suck out life to & him not even a try reason did him pickney dem him nuh men it him just a use him status fi chat