ANGEL SEH FACE BEAT BY KAY

ANGEL A TRY A TING SUH MI NAH GO SEH NOTHING MI A MEK UNO SEH IT……..AND SINCE WI KNOW WHO DI CULPRIT IS THE SITUATION SHOULD BE EASIER TO ASSES :nerd

15 thoughts on “ANGEL SEH FACE BEAT BY KAY

1. Angel u needed a stylist but this stylist is not needed! Ur stylist have u out here looking like a Bubble gum condom mix with RUPAUL!! :thumbdown :hoax2

2. Yeah!!! she beat di shit outta yuh, di way she beat yuh mi nuh know yuh age but she beat yuh back tuh moses days..
    Di way she beat yuh she pop out some a di yiylash dem
    di way she beat yuh mi nuh like pink again
    Mi just waaah pull off dat damn wig, darn it i freaking dont like it
    I think spice has a hand in this :nerd .. this is the work of the devil
    Angel yuh look like waah pink strap-on dildo
    Angel yuh look like when di man nuh get circumcise and di buddy get hawd and yuh see di pretty pink shaft
    Angel afta dis mi nuh trust yuh, mi cyaah trust yuh angel
    Angel yuh mek mi nuh waah beat up di makeup and kay inna unison.

3. Angel is a pretty girl, but the makeup is hideous and does her no favors. And for the love of all that is holy, Angel please lose that monstrosity on your head, kill it, burn it and scatter the ashes in the sea.

1. Pretty girl?? Angel a big long time woman! Shez a good looking woman no girl here! No youthfulness is on her!

4. Bwoy mi nuh know .. been neva carry yu shopping and now dis ya man weh yu have tek out all a di Mirror dem inna yu house …. mi nuh undastan How yu salt so ….. go back a Spanish Town and start over

5. Its the hair color, it doesn’t compliment her skin tone…she needed the whiter blonde. She was looking cute the other day tho at the party in queens but yes she need to stop singing now.

6. Really don’t like to see D angel in long hair.I like her short hair better it makes her look more younger and it go perfect with all her cheap clothes she be wearing. I love the makeup though