ALL MATE PAN PAUSE WHILE KAVEL IS IN TOWN

ISHAWNA, CECILEEEEEEEEEEEE …….KANEMA……….. ALTHOUGH KANEMA YOU FI LEF OFF CAUSE YUH CLAIM YUH BOOKED AND BUSY..BUT CECILE A NUH ISHAWNA FI WORRY YUH A DI REAL OWNA FI DI MAN WHEY A COME NOW AND BOTH YOU AND SHE NEED FI KNOW SEH UNO NAH GO WIN DI MAN NO TIME…KAVEL SEH A ONLY 4 PEOPLE SHE LIKE O… IS YOU ALL INCLUDED INA .5 A WHO SHE LIKE?? TALK TO WI CAUSE CECILE SHE FEEL SHE A WOMAN A YARD

20 thoughts on “ALL MATE PAN PAUSE WHILE KAVEL IS IN TOWN

1. loooooooooooooool i saw the caption too and almost roll a ground! me 100% believe she and poppy ago married. Nobody cant tell me otherwise

1. Me go fass and find her AND likkle man have ‘MINE’ :heart:

She no fi have no mate a tal when him tek public ownaship like dat!

:ngakak :ngakak

1. A so him love nuff up pan har page meanwhile di rest a dem a fight fi bed spot in Kingston..Kanema she now she shudda know wid dat cigarette voice di man nah go own she… bout busy and booked :hammer

2. :hammer :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

MET Oooo! This notice is hilarious no backfoot!

Kavel is pretty (no homo! just truth)

3. She cannot touch Cecile in beauty, class , maturity and finances and wife quality …and I am from Trinidad.
    Jamaican artist too frighten and soft FI d light skinned and soft hair catch, but what is Kavi’s ‘ talent ?’

4. Suh hold on deh….den nuh dus wah day ishawna a cuss di bug yiy one fi maskita suh…… But a whey di &?@$+×#!$&@% den ceclie wid fi har cougar self… Poor tings dem.

5. Her fake boobs stay bad thats all I know. One deh a east and the next one a try run weh go a west. Go fix dem Kavel. Dem worse than TiffanieTKW own.