A WHEN BEENIE PAGE HACK DIS PUT UP?

:ngakak we miss it oo…Look here nuh Krystal nuh dweet :ngakak cause we know yuh hot like hell from di boots to di jacket whey nayyyyyyyyy necessary

4 thoughts on “A WHEN BEENIE PAGE HACK DIS PUT UP?

1. This is further solid proof why one must ALWAYS ALWAYS trust n go with your guts/instincts!

WE ALL KNEW BEENIE WAS WEARING KRYSTAL CLOTHES..HOW ELSE U EXPLAIN LIKE A SERIES OF WIERD DRESSING THAT WAS FEATURED ON HERE RECENTLY. .??

BUT NO ONE SAID SHYT BUT UNNO DID KNOW EVEN PON THE SURFACE. ..NO NEED FI GUH DEEP DOWN INSIDE. SMH Krystal yuh wrong for all that, bad to bad DHQ Carleen ongle put beenie inna bellfoot pants n a wig if I recall. .you are doing ur most n toooooo muchhh now n yuh gonna alienate beenie fans#warning

1. Yet here you are and u CANT SHUT UP NOR SHUT DUNG…A WHA BUNG YUH UP SO MEK U CANT IGNORE DUNCE PPL??

IT IS all good though because u will never live fi see or hear me tell you or anyone to shut up…talk up …all when yuh shyt up…cork yuh nose n sey what yuh feel ,it is your right that no one should seek to deny you zeen.have a lovely evening n tek care till we meet up at my future dunce comments.