A SO KILLA LIKE DEM MAWGA

11 thoughts on “A SO KILLA LIKE DEM MAWGA

1. Shavel u finally showing that your pregnant? One wutless likkle Bitch met u know this girl live inna her madda living room her madda part off piece a the living room and she and her 2 son stay deh suh. Her wear me hand me down babyfather (who always inna bag white hand me down shoes and clothes) live a NJ Shavel have to work 2 job more while and fend for her sons also her madda help and she con man sadiki ain’t doing nothing big for her than f**king her yet still she make it seems like him a mine she and her youth dem. This gal shoulda think fi go back a school get a Medical assistant or PCA something other than sticking to HHA and fend for a better life fi her youth dem stay deh when the Mexican find sadiki she will be a fatherless Gyal with 3 pickney damn fool and a bare kick up and box dung shi get from him

2. Mi say bounty treat Claudia like a f**king groupie,claudia you mean fi tell we say you put up with these things from killa, just because him mek you throd with him a him stage show and dance? You know say killa only bring you with him when a sponsor dem sponsor him event and you stay pan IG a tek picture a the sponser hotel a talk bout you a live life,u caah drive go country by yourself? One day go swim in the nice sea water? You put up bounty more than how I put up your own child. You are a foolish foolish woman. And me no wrong killa you get a fool use the fool

3. And before this girl meet killa she did live wid a man uptown weh tek har frm up a d bush..weh she did live and and tek care a har and everthing teach har fi drive mi mean him was treating har well and it look like she meet killer and think all is well and d man come home one day and she move out..he was even planning to marry she too…smh

4. So bounty no just have a next son last year with a 19 year old from mandeville my friend she had to bring him to court in mandeville for him to pay child support an him still a hunt more young girl

5. He’s also with a girl name Raquel in fortlauderdale she models seen him in pics with her he fly her out to his show last year she ain’t hiding it either so I don’t know