A NICE LIKKLE GROUPIE PAN DI SCENE

This likkle dutty gal name ASIA walk n tek every single artist n producer she f**k popcaan , masicka , notnice , gyptian , ding dong . And she friend people n tek them man n she f**k everybody Weh own car mart n shi a just 20 shi cya stop walk wid har *** pon har forehead shi fi stop it .Them ago beat har b*** ‼️ EVERYBODY SHE SKIN OUT HAR BIG P** GIVE

20 thoughts on “A NICE LIKKLE GROUPIE PAN DI SCENE

1. I don’t see the problem. Nuh fi her….if she want give world ah still fi her. Stop watch the girl pussy.

2. I dont understand why somebody vagina is your concern. If she wanna f**k the whole world why is that your problem?

3. Sender, why you taking census on this young lady front. She tek your man? She borrow your front fi tek man? A your front the wear and tear deh pon? Leave the young lady, she no reach har Koki quota as yet.

4. Unnu know if she tek farmers? Mi a tek a numba and wait, she can get it. Now if only Durex made body condoms.

5. I can never understand the nerve of ppl who readily cheer on highly promiscuous ppl. The health ministry just release the 2017/18 aids statistics and its very bad. What kinda stomach u ppl have?? Yuck

6. Mi nuh have a prablem if she a f**k and get sumting.. but if yuh just a f**ck fi f**k den yuh a nymphomaniac.

7. Unnu bias nuh bumboclaat, bou’ yah! When unnu ready fi class Yanique and all other Groupies weh unnu nuh like……; but choo unnu nuh get dah likkle natural looking, clothes needing, cute one yah file; it’s suddenly okay fi walk and fu@k like jangkruh dawg, don’t it????? Mi HAAAAAAAAAATE Ishawna like PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZEN, and when unnu ready fi RIIIIIIIIIINSE dah germs deh (which is right), not even jangkruh naw pick up di aftermath, but “SUDDENLY”, azcawden tuh Lionel Richie, walking and grinding widdout caution have a NEW MEANING to unnu, right! Mi seh, unnu ah mi family, but it HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURT MI fi unnu, more time! Some ah unnu fi GWEH, MAN!

Please note, that I’m NOT only disgruntled by just this topic; ah NUFFFFFFFFFF likkle fu@kery mi see and mi just hold it or steer clear of it! Unnu must maintain impartiality; P-E-R-I-O-D!!!!!

1. A mussi Jeffrey Osbourne sing “suddenly”not Lionel Ritchie… Hello WNPP… Big up urself straight… At least unno kno my biases, MI impartial the other 99% ppl.

8. Imagine you a dissect a Gyal man cocky with your throat and see you picture come up pon Pinkwall this is my worst nightmare I swear hush Gyal