A DI SAME LALEE WHEY COULDNT PAY FI NIGHT

Dis wannabe artiste/ wasteman Lee Lhalie run gone a foreign n a do d most bout upcoming artiste. Him a run round a par wid bare fish a foreign n we all know seh yuh love wear out u fren dem clothes n shoes from u deh a JA so can just imagine up a USA. Too bbc hype n yuh nuh have nuttin n love borrow people things. Dutty bwoy Lee khalie, memba seh yah freak enuh, should a glad seh u run off gone a foreign. Me have u files pon lock so gwaan exalt u self bout artiste. Stop wear out ochain n rodaine clothes dem. Him love friend people n give em sad story just fi get things, both man n woman. He’ll tell u lies about anything just to play victim. Look how long u seh u a artiste n u cyaa buss, ole big waste gyal. Yo a beg a gyal a favour, don’t start call up a bag a people name n a lie pon dem just fi beg some cash, u is evil, n u nah go prosper.

2 thoughts on “A DI SAME LALEE WHEY COULDNT PAY FI NIGHT

1. Sender, mek me tek yu to task.

Is prosper you don’t want see the dude prosper? Me a ask because up to now I don’t read what him do to YOU. You didn’t air no grievance, but him nasty ways.

You,mister artist-to-be, you need ti evaluate you life if you have people a do you up so.

Level up pon de ambition, get a job to maintain pride while you try to become an artist. Becoming a sound engineer is just as good.