YES MISS ELEVATE KASI

Kasi because di woman dem wid di wig nah play man mascot extraordinaire das why dem haffi wear out dem hair whey dem hard working money buy…Kasi di woman dem whey neva lef dem career come sidung home and play buddy husher haffi wear dem hair till thy kingdom come worse like how nuh man nah ease up and pass gas pan dem Ms Elevate…

Ms Elevate remember Usain tell you personally seh him a go walk and F— and yuh mus bound and compound tek dat and sekkle yourself wid it till whenever him come a yard come stroke your nose eno…Kasi a das why yuh doe even care how ina di man mouth look eno cause di man money sweet eno suh anything play yuh tek it wid ease eno…cause yuh park your ambition pan money mascot side street eno..

Kasi di people dem a talk how yuh a walk and drink and a watch instagram after instagram and nothing still nah gwaan fi yuh but yuh is the big Olympian mascot Kasi …where he pays for everything and you take anything…….and den use liquor wash it down…Dem waa know how yuh live wid yourself and all these things the time yuh a tek a pre people hair and yuh life deh pan yuh nose tip and kotch up under Usain chip up teeth dem..What is Elevate doing a dat yuh fi pre cause nothing nah gwaan fi yuh ….Asafa woman come after yuh …get ring and baby and on her snap back where is you Kasi? Still cooking the already cooked ribs and the over cooked carrots?…Not even carrot yuh can cook and yuh a tek stop wid people hair…look at you tho…Man nuh gi yuh ring but man tell yuh seh yuh haffi tek him buddy tours with a smile………..and not even engagement ring yuh modeling…Youre sad while people ina dem hair happy and I-N-D-E-P-E-N-D-E-N-T

50 thoughts on “YES MISS ELEVATE KASI

1. Raaaay I love this classing. Damn briite mek she gweh,me have on one right now as me reach home me take it off comb it out and spray her up she good again.

1. Same suh, a fi yuh money buy it so wear it as long as yuh want, shi feel seh a she one can have tings because shi deh wid Bolt.

1. Every man aguh cheat…yours probably a cheat right now & yuh haffi a easy wid sardine & bread while she a easy wid lobster & mashed potatoes

2. Ummm this sound highly personal like kasi nyam u white fowl. Not gonna lie it’s funny but sender it’s not that serious. What u really need to come with is what u and kasi have what gwaan tell we what happened between u girls?

3. Suh no kasi get how much million dollar Range Rover other day. How is it that nuttn nah gwaan fi her cause to me she well relaxed and collecting. That’s all that matters. Nuff gal wish dem would a get them treatment or opportunity deh right now. Majority of girls wish they had a rich nigga doing things for them.

1. Di range lose some of it value already. If Usain move on tomorrow she could not afford to full the gas tank. when she land a house all in her name solely on the title document, or a couple condos then she can say she get something of value.

4. Dah sender yah did a wait fi rub out Kasi like how washing machine rub out dutty clothes to rass…lmfaooooooooooooo

Yes sender she too damn bright a come style people wig…out a order

5. Everyone wants to diss her saying that she is a fool, mascot…..the list goes on. But personally, I believe the fact that she hasn’t bothered to motivate this man to fix his mouth speaks volumes!!!

That is how you “treat” someone that you do not give a TRUE damn about- do the maths…..

Just my opinion.

6. Kasi you know I am your biggest fan, but you are wrong for this. Some girls lace front weave look terrible, but is it sounds like its the curly hair your are hitting out against? Not everyone has your grade hair, and some people like to wear protective styling. Senseless criticism in my opinion.

1. Wa do da fake Simone yah?! Di real Simone stop come pon yah! Go and find something to do & stop starting fights with yourself in the comments section

1. No man, when yuh si Simone nahh defend Kasi yuh know seh something wrong and Kasi wrong fi dis. At least Simone nuh suh bias.

7. Sender mek mi buy yuh a drink, you read her to filth!! A come act like she’s Kyle Jenner and if Bolt lef har tomorrow shi starve. She’s the one always talking about people free to do whatever but yet she’s watching people’s lives. She’s on such a hype from the other day, mi haffi shake mi head. But look how shi figet weh shi a come from, shi better mek sure seh the apartment and Range is in her name. Leave people mek dem wear dem hair, a fi dem money buy it. Di gyal dem never sleep wid sadiki and then guh sleep wid boltbecause a money, can you say the same? Acting like yuh a humble and yuh throw di most shade under quiet and give the most trouble, a because people nuh know di real you.

8. Metttttttttt you not only kill but bury Kasi, this one light fire a kasi tail tuh pussyclawt

Original bubblelikesoup

9. If bolt never pick yuh out a him bredda bed yuh wouldn’t be acting like this, that’s why I blame Bolt. You must remember where your coming from but don’t worry, the universe have a way to humble our asses.

1. All mi know is her pussy good cause fi him tek her out her Breda bed and WIFE her publicly, she good cause memba Yanique a good gal & him haffi still haffi draw fi Kasi as di wife

10. before yuh come tell weee fi fix wi lace front…go tell yuh and the community man weh yuh have fi go fix fi him mucky teet

11. That’s why nothing is going on for that business of yours, you only put out a facade as if you are a good person when deep down you are rotten, boastful and problematic and no matter how you try to hide it, it always comes to the surface because that’s who you are to the core.

12. Girl, I have always defended you, though I don’t know you personally. In this case you’re totally wrong. Watch your business and leave people’s business alone. So what if they chooses to wear wigs, nuh their business that? Learn the rules that when you chat, it must come over as being relevant and not shallow minded and down rated illeterate. If you think straight hair or light shin make it, you have another thing coming. Just visit most foreign countries where the majority of the inhabitants are Caucasian or asian, and you will find loads who are dirt poor, all the colour and hair whe people like you pree Naw do nothing for them.plus, I am sure one of your close relatives is a negro.
    Easy yourself, did you ever read up on the house slaves? If not please do.
    And please not, I myself do not wear with, however , it’s a persons prerogative to dress how they want, including wearing wigs. So go and sit your trifling self down, and humble yourself before you self distruct.

1. And the worst thing is that Kasi don’t have so called “good hair”. Kasi have to perm her hair to get those curls and that’s a fact and her real hair is very short. What she should retire is that Peruvian curly hair that she wears everywhere. You ever notice that you never see her without her hair slick back with ten pounds of gel?

1. She does need to retire that wig. She shouldn’t talk about that wet rat look when she wears tgat god damn thing so often. Not to mention its true her hair always slicked back

13. Weh shi a worry bout people wig weh dem waah wear, shi should a worry bout di gyal dem weh shi haffi guh look fi come f#$k bolt suh shi can get another trip or her account top up and buy food, shi fi worry bout di amount a germs in her mouth from di orgies. Kasi you are 32 and you are showing your age, how long yuh think yuh can keep this shit up?

14. Dutty rod-out kasi weh no come from no weh cant tell a soul bout dem hair, cause a b**ty she a wash fi maintain her own. Kasi u memba how u was sadiki side-chick & cause pure problem ina di man relationship til bolt scrape u up?? u memba how much c*nt u lickout fi bolt & him still nah wife u??? Kasi pls humble cause bolt is only using u. Kasi, for young green gal u ambition low & u have no class. Kasi, leave ppl hair alone, cause ano u a buy it. Bye

1. Kasi will mek any gal waa tun dutty rod-out gal TOO although that’s a dumb lie about her! Cause she is everything u selling pussy hoes dream of. Her education alone kill di whole a unnu

15. This ambitionless johncrow have some blood cloth nerves. Gyal go try promote you business and come off Twitter because you have no good content to offer the people. A love dah rub out yah. This bitch act like she so unbothered and all she do a siddung and go through Bolt comment section. This gyal come inna Bolt comment come block mi because mi reply to someone comment. I didn’t even tag this Bitch. Just because mi say “what does Bolt have to gain by marrying her” Dutty gyal Gwan cook the crab and you dry steak so Bolt can go fuck it pon a next gyal. The things dem Bolt a give you nah jerk him pocket because most are free goods from sponsors. You nuh see you affi go park up like old truck because the public spectacle you want from Bolt it nah happen bcuz Bolt nuh naturally romantic, nuh matter how unnu try unnu look awkward. Kasi you sad and miserable nuh Blood cloth. Everybody know money don’t give TRUE HAPPINESS. All Shanzi get Nino fi fix him teeth and all now you can’t get Bolt fi get even a teeth whitening. Bout you a try style people wig. Gyal go back inna you cave. No one missed you.

1. If she weh have everything weh yuh dream bout a night time park up like old truck den a wa u park up like? Ole dankey or ole jilapi Lada? Kmt! Nuff a unnu man not even a carry unnu guh May pen much less Spain!

1. Listen here! You don’t have be a billionaire fi have things. AMBITION RUN THE PLACE! AMBITION something KASI NUH HAVE! my own blood cloth house, car and business. Nuh man nuh build me suh Nuh blood cloth boy can park me no day. NEVER BITCH!!! MISS INDEPENDENT! Ppl wha wait pon hand and help from man can’t Reach nuh whey inna life. 15 INTERNATIONAL countries and counting…NOT THE CARIBBEAN EITHER BITCH!!!
        Tell Kasi fi come check mi some ambition, because mi nuh know wha you call “have every” shoes and clothes and a car whey depreciate as it come off the lot? ASSETS BITCH, ASSETS! mi coulda never dey wid a billionaire and nuh set up myself proper. She give him Orgie, she put him name pon billboard, she season the crab them well good and still Bolt still out a road wid him friend them and Kasi have wait her turn. Girl bye!

16. At 8:30 at night and that is what is on your mInd? Is which one of your mates you see in that wig? It doesn’t matter the word you want to drop on them, Bolt is still fucking them. What, are you angry that Bolt and your mate didn’t invite you to join them? News flash wanna be Mrs. Bolt, only desperate IG girls who are broke and need money will do threesomes and orgies with you and Bolt and they only sex you because they want Bolts MONEY and a vacation.

1. Wat a way unnu a watch Bolt hood fi see weh it a guh…Bolt probably fuck yuh & duck yuh already fi a Kids Meal & it still a bloodclaat mad yuh…Lowe di gyal…nuff wig Kasi dash weh cause after she wear dem one time, she can’t bada wash and re-install nuh ‘’old’ sweat up wig…so do di maths

1. Hi Kasi or Kasi cheerleader/Spokesman..stop spam the comments! .nuh matter what you say we nah stop rub her out. Nuh gyal whey get tek offa dem man Breda cocky a nuh goddas roun here. Kasi start it suh wi ah finish it.

17. A which mixup smaddy send dis in bout Kasi? Who is the person responsible for deleting posts cause mi aguh stop view da site yah cause a di same smaddy a pretend fi be other ppl in di comments section and a reply to dem self fi set up ppl

1. Dis ah classing sweet me. When the relationship ovwr, all she walking away with is pillow case a clothes and a car.she can live inna car?

18. Nuh gyal weh fuck two bredda cahh style nuhbaddy, yuh nuh si yuh a get up inna age and still a act like yuh a teenager. Yuh caah showoff pon nobody wid yuh Range because a nuh yuh one a Jamaica drive Range and younger gyal dan yuh a drive Range and Benz. Yuh nuh see one a yuh former mate weh far younger dan yuh and a 2019 Benz di gyal a drive and shi never haffi fuck Sadiki and Bolt for it. Yuh park like truck and if Bolt nuh carry yuh out yuh caah move so everybody figet bout yuh suh yuh haffi duh tings to be seen. Yuh nuh relevant anymore, no one cares, just continue cook the slap dash looking food fi Bolt and him entourage and give him the regular orgies in the hopes that he will marry or breed yuh.

1. If she fuck 2 rich brothers & STILL get wifed by the richer one, that’s ambition & that says a lot about her pussy. My role model dat

1. Exactly…a lot a these bitches selling pussy and still haffi rob di man when him a sleep…not everyone got game but Kasi has all the ambition in the world cause Bolt nah lef she fi none a u hoes weh a hype bout selling pussy…all if she nuh breed, him a marry her

2. Ambition and ambitious are slowly becoming bastardized words. That ain’t no damn ambition if it is true, that is just a hoe playing her tricks. Two men from one family tree nuh fi know bout the same ooman.

19. All who think seh Bolt spen 8 to 12 million plus cash fi buy Kasi range is foolish. He probably help her with the down payment and monthly payments but Bolt naah spend suh much money, cash, fi buy nuh car fi Kasi.

20. And she’s not even pretty just “light skinned” which equals to beauty for these slave niggas.Thank God for photoshop and filters because she looks nothing like her insta pics in real life.

1. Imagine wat u look like in real life…show ur unfiltered, no photoshop, no filtered, no make-up looking face when u just wake.

21. I don’t see a thing wrong weh kasi do a nuff time most of y’all on here talk about ppl wearing 1 suit all 100 time or ppl Who a borrow ppl clothes and ppl fi tek out the tired weave and braid out a dem head. So why when she say it y’all so highly bothered. You see bcuz of this I know for a fact unoo really hate the gal. Bolt plz nuh stop mine kasi till the day u take ur last breathe. Dem out here a mad out. Over money u a spend out of your pocket. Pocket watchers and kasi former mates a baay. Unoo nuh stop watch and chat her. Y’all wish that was y’all bolt taking care of suh. Kasi dear I’m not a fan of u but a true dem mofos really need fi get rid of some of the tired stinking wig weh dem have on for how much months.

22. Anonymous 7:33pm u chat too fuvking much did bolt personally tell u that. U jus a chat weh u nuh know. Usain spent the how much million on the car for her bday. Him promise her long time but a now she jus a get it. If u don’t know dem personally plz don’t elaborate on what u don’t know. Usain bought her that range. So stfu ok mam he did tht shit and if he spent 12 mil jmd that’s just chump change to him that’s like just 100k usd for a car so don’t think for a second that money is hurting his pocket no sweetie. To be spreading such lies and talking on what you do not know Kasi should a just run u over wid her range fi chat fart.

23. Miss Independent come here…. Weh independent ago if bank accounts get filled, man make revocable TRUST paperWork mi deh pon, life insurance establishment, with me as beneficiary. Ambition comes in all different degree. You wanna work harder than necessary. It’s not about how you establish success it’s if you have the mindset to keep it. Also you seem jealous which most West Indies women are, so u try to down play someone else. Classic Jamaican woman trait! You independent because you worked hard n saved n budget. You are a ADULT HAARAY! Now let’s move on to the degree of ambition you dnt have. Kasi was able to pull a multi millionaire off appearance and persistence. Those two things are not tangible, but guess what, it produce the same level of independence you claim to have. Car a drive house a live, able to take unplanned vacations, and maintenance of a lifestyle in the 8 figure bracket. Just being associated with Bolt is a opportunity for more avenues to explore business venture outside of the Bolt Mascots Joint Venture, were she is lead of team. You independent women kill me The race is not for the Swift, so Independent or Sponsored women are out here securing the Bags. Example I live 4 bedroom 3 bathe home, from 25 till now. Just mi n im a live. BF ah 40, have his own house/ business. I dnt pay a bill just go to school, work, n save my money. I am a happy debt free Man Mascot & Fully Proud. Credit 750. Before I met Im credit 500. So independent lady keep working hard @ your two jobs n your side business. I’ll met you at the finish line same way, let’s see if your working hard pays off or smart work pays in perpetuity. I BRAG DIFFERENT