YENDI AND ASAFA, DON CREARY AND WIFE

yendinasafa

Well dem seh a dog usually returns to its vomit so Yendi return to Asafa and di people dem a si dem and bay tings…Asafa yuh run outa freaks or wha?? Yuh talk up bay tings when yuh and Yendi lef because yuh seh when yuh do she do..Wha happen now yuh nah go do and dat a guh stop har from duh doe?? Yendi where is di two white man dem??? Did you trade two fi one?? Di people dem dus waa know if yuh clear up everyting before re-embarking on this old journey yere sake a seh yuh guh bun Asafa and dem ting dere…Uno a re-do di relationship?? Canada neva work out Yendi? A bay question we have

DON CREARY DI PEOPLE DEM SI YUH AND YUH WIFE WHEY HAVE NO SHAME TO HAR TING PAN DI CLUB SCENE…IT SO SHAMEFUL DAT UNO A PARTY SAME WAY LIKE NOTHING NEVA HAPPEN BUT ANYWAY YUH REALY GWINE GUH PRISON SUH PARTY FROM NOW YUH SUU CYAH DWEET AGEN :travel

0 thoughts on “YENDI AND ASAFA, DON CREARY AND WIFE

1. Maybe you need fi put ‘file photo’ underneat in cause some tings nuh haffi mention, specially if you know di ansa aready.

1. Met, Aesha is not in a position to have a true appreciation of the depravity of he husband’s actions based on her past and present.