WARREN WEIR DIS HIM EX PAN TWITTER

WARREN DEM NUH HAVE NO TRAINING A GWAAN FI YUH TRACK TING?? YUH KNOW SEH ALL DIS ENERGY YAH CUDDA PUDUNG PAN DI FIELD…SUPPOSE YUH DID DEH PAN USAIN LEVEL LIL BOY?

facebook-20150712-234345-Optimized
Um1KDNEUnmkRvOuAsgMj5Rugmz1PJMtz4bXX6WlYhFVzljpH-tzvQZbbNUvVprGGQVomxMyzPM69_camPZ_eKUQYT5V2=s0-d-e1-ft-Optimized

ONE SENDER SEH;-Hail Met,

Apparently Wierwolf n his ex in beef.The thing is ppl keep saying he oughta remember he’s a public figure but is it fair for ppl to come at u with personal attacks n u just take it just like that?

0 thoughts on “WARREN WEIR DIS HIM EX PAN TWITTER

1. Yikes…She send for him and look what she got,young lady is there a reason why u went there.Tell us so we can understand

2. So the young lady can’t ask a question? She didn’t even @ him. Kmt. How u fi a talk to or about a woman like that? If my man ever talk to someone like that mi ago have a big problem wid it. I could never deh wid a man weh talk to woman so cause when the shit hits the fan a same so him ago style me up. All a call ppl thot. Him too bright. Warren yuh nuh reach nuh weh yet. A the little bronze medal fly up inna yuh head so? Suppose a did silver? Bout little dog a fetch. Only a batty man talk bout woman so.

1. Met look Fi a Twitter account name @twittatimes… Dem done him good good, laugh n reach a grung sumn

3. She right fi ask if him still running. Di lily crawny, kin teeth looking, scaly bwoy a gwaan like him arrive. Him not running on di Diamond League circuit because him in n shape or form to and was struggling to make Jamaica Team at trials.
    Him fi go eat, sleep and shit pon di track cuz him look like him done fi a young bwoy
    Stay dey tink Ms Pretty Hair will still be with you when you career ova, afta u nuh have Bolt o Asafa money. Two season dont make u rich for life, wata mouth kin teeth bwoy. Bout fetch like dog, f**king brite, koo pon u

4. Met lily is not him ex is one a her friend dem him did a give the girl him did engaged to bun wid him cussing

5. Somebody can’t tell him fi remove it? That ish is going to come back and bite him in a press conference. Unless him reach where him suppose to been that comment can remain. Bout woman was his doggie and him Dickens not even big
    Him sound like a typical man that is hurting

6. Some of the bitches who has done nothing notable in life but spread their legs need to learn some manners. I don’t blame him for dissing her/it publicly. They need to be cut down to size.
    Warren is very humble and bothers no one, whether he’s on Usain’s level or not, he’s done a lot with his life and the talent he has and he’s a legitimate celebrity.

Now, I do hope he removes it as these nobody chics aren’t worth him losing any of his sponsors or endorsements.

In the future, that’s exactly what he needs to inform them; they aren’t even worth publicly acknowledging.

1. I guess that’s why he had to publicly apologize…dwl @legitimate celebrity.

Now I don’t know Mr. Weir business, but if him really did deh wid one a dem while him did have a girl does that make him any better than the dog weh him a call di girl. smh

7. low di youth….when woman up and dis man unoo grawn like man nuffi diss dem back..kmt. If monkey neva want drop outta di tree him shouldn’t climb it!

8. IS A HYPE HIM A LOOK BECAUSE HE WAS MADLY IN LOVE WITH HER AND HIM USE TO PAY HER SCHOOL FEE AND HIM USE TO GIVE HER ANYTHING. WARREN REMEMBER A SHE LEAVE YOU A NEVER YOU LEAVE HER. AIN’T NOBODY TALKING ABOUT YOU SO SHE HAD TO ASK I ALSO FORGOT ABOUT YOU UNTIL I SAW THIS. BABY GIRL YOU JUST MADE HIM RELEVANT AGAIN. WARREN LOOKING FORWARD TO SEE YOU WIN A RACE SOON NOT THIRD BUT AT LEAST SECOND OR FIRST

9. Lilly well and know he’s still running she neva ‘@’ him cuz she’s a coward. On social media being her friend’s puppet. When har fren a dis har she nah knw. She meant that as a disrespect. Ya’ll talking bout bun. Him and his ex-fiance broke up but have a good relationship now so ya’ll need to leave her out this. Lilly meant it as a dis but she figet she can’t tek shot. U were tryna hurt the rubber and it bounced right back. Girl if u live in glass house don’t through stones.