WARREN WEIR COME DEAD LAST

WARREN MAYBE IF YUH DID A PLAY A BETTER FATHER ROLE YUH WUDDA HAVE A LIKKLE MORE LUCK OUT DEH PAN DI FIELD. GIVE IT UP NOW OO AND GUH CLEAN UP YUH HAWT

9 thoughts on “WARREN WEIR COME DEAD LAST

1. Warren wasn’t ready for the success he got with that bronze medal. Him think di bronze did mean say him reach and a it dat. While others use a bronze or silver as motivation to try harder and go for the gold, the bronze medal was his gold medal. it put him pon a hype cause his fame exploded. Insteada training these days, him too busy a cuss n trace like a bitch pon social media, something a focused and motivated athlete wouldn’t have time to do.

2. I don’t feel sorry for his ass that’s what u get for bashing your ex fiance and dirty behavior towards your child and baby mother. Prime example for why we should always be kind to others #karma!let go dutty heart lexcee and learn to be humble and focus on your craft take a leaf out of Yohan’s book

3. Then u think lexcee want him again?! Lexcee want bigger fish now…Nutten nah gwan fi him now so a gone she gone now.
    Wish har luck wid har man looking face.

4. Lool! haffi tek bad tings mek joke to rass. When me see seh him come last, first thing weh come to me mind is “God nah sleep”.