SOMEONE NEW TAKING PEPE BIG TREE LIMB

Hey Pinky beg you fling one black draws over mi ID nuh cah dis big ole great granny nuh know say this red draws not cute under this tights before she guh look after har new born gran baby she dere f**king di baller Just fi pose up like him want har Pepe this f**kie box f**king zi 2 friend them Ico and Pepe a bare lick she lick out dem b*tty. Mi hear seh zi 2 of dem a struggle fi nuh drown in a har ocean p**y all she do is mine Pepe just take zi gal like a big headless puppet pan string Tanya you too old fi still a walk and f**k zas christ man

11 thoughts on “SOMEONE NEW TAKING PEPE BIG TREE LIMB

1. Sender is her pu**y let her fuck if she want , that shouldn’t bother you unless she a fuck your man to. Unuh fi stop it man.

2. Sender yuh need fi tek the same black draws and fling over your head. Stop watch next gyal crotches. As long as is not your man or your red draws what’s the problem. You don’t have any kids of your own to tek care of? Or gwaan go watch your own man if you have one.

3. Tanya look good fi har age but it doesn’t change the fact that she’s a grandmother now and too old fi har name still a call in a community cocki mixup, no man

4. Ico Black’s. Mr Nice. Prestige. Versace. Pepe.. An Di countless ones wid out name.. Dis a stale news! Everybody know se Tanya a dance hall mattress.. Vintage pussy

5. Tanya can get IT twice on weekdays and thrice on Weekends!!!!Forward @realjohncrowbelly…see grannyfood ya mi boss!!!