MARLON SAMUELS COLOGNE

8 thoughts on “MARLON SAMUELS COLOGNE

1. Met d dunce bat cannot spell iconic no word no in d dictionary seh iconie somebody Mi a beg u fi give Marlon some guidance asking a friend.

2. Deep breath before I hold my breath to speak on this shit right here…Rygin King ain’t got nothing on this nigga! So fucking original lol Iconie? Icon in French is Icône and L’homme is “the man” were you trying to say Icon for man (Icône pour homme)? Or Icon the man? lord look at how likkle pusci can make the lamest nigga feel so important he thinks he’s a sex symbol? Yuh want somebody lock up yuh ugli ass Inna dah bottle deh fi 100 years

3. How about he can’t use that word for a Cologne and had to come up with another word. Did you guys thought about that?
    Spell one word wrong and he is a dunce.

1. Yes I did think about that, he cant use that name for a cologne because someone already has a cologne called Icon pour homme, so instead of finding another name that actually makes sense, he Adds ie to the same word and changes pour homme to d’homme? Ok I’m sorry maybe he’s not dunce, just narcissistic

4. Marlon you a cuss pinkwall seh dem a use you fi pay rent n issa drug mule part time dentist con woman trick u rass . A so u bruk mek u a rely pon har fi buy you pitney dem clothes n shoes gal a feed u but u deh pon de gram a boast seh u rich. Lou pinkwall de gal con u nasty dunce rass bcaz u caah put 1 n 1 fi mek 2 you call u self icon top gallis but d ugliest gal weh look like when u heng out old clothes pan like wid criss cross foot set u up fi get rob fi land a country bush. Di man weh sing bring it to owna fuk it 1 time n no look back.she try giv Idonia d pussi him tun it dung she fuk off nuff entertainer none a dem no see har. Gal a fuk dung di place n carry drugs hard with d disguise of har dentist supplies she chat seh har whole family inna drugs but deh pon u page a cuss pinky bout rent money.