1. ….._\____________________,,__
    …./ `–│││││││││—–_] POOW POOW POOW
    …/_==o ____________________
    …..),—.(_(__) /
    ….// (\) ),——
    …//___//
    ../`—-‘ / …
    ./____ / …

2. 50cent: I just woke up, Floyd you know better.don’t get me started you paid a private investorgater to find miss J. You love her man and Nelly took her. Lmao the nigga swoop down like a bird outta the sky. He to tall champ you can’t you win. Lol
    ________________________:tkp

3. yuh knw it nuh cum off as a groupie doah or a crush to say de least ..is a real genuine statement she mek nd a chue man dis bwoy fi guh rite dung inna histre him all deh pon the F line train puma sponsored nd i mean the whole train outside plastered from front to back wid him only and Jamaica a stand strong ova him

1. Me stan up pan di 6 train one morning a go work an see da same posta deh plasta pan di wall a one a di train stop dem, me jus stan up deh a smile to miself. Proud a him bad!

4. Unnu nuh see sey a shade Lisa throwing at Babsie heyyyyyyyyyy lol she know sey Babsie nuh like har a rass and so she just wap wap Babsie, cah she love nuff up harself pon Usain. Hey lol
    Lisa have up har money man Mr. Lake so unnu don’t pree har on liking Usain Big up Lisa sweet sixteen forever. Babsie go eat your heart out
    ISpy.

5. Usain to di worl, h is such a likable character and seems like a real comedian, i would love to meet him one day an buss a laugh wid him.
    big up yuh self Usain