KASI HOW FOOLISH

KASI DI PEOPLE DEM SEH MI FI ASK ONE TING…..HOW YUH PREGNANT AND NOTHING NUH INA YOUR NAME?? YUH RANGE NOT IN YOUR NAME NOR THE APARTMENT…KASI YUH GO LAW SCHOOL HOW DIS REACH YOU?

23 thoughts on “KASI HOW FOOLISH

1. Uno give the fuking girl a break. We all gonna die leave what is in our name. Uno give the girl a break 2020 now man. Sender what do u have in ur name other than ur friggin birth certificate?? Tell us. Uno sit down a watch other people life while fi Uno mash up. Please I don’t like Kasi one bit but Uno ease off a the girl name man. A people like u why crime will never end. Gosh ease off a the girl man, u too bitter n bad mind sender.

1. A why dah big eediat annoy yah nuh guh pan a different post or suh man…Wah yuh come yah fah???? Mi love dem shit yah suh mi can keel ova an skin out n laugh in yah…move wid yuh 2020 resolution of fuckery :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak hey yah guh inna di clown car tuh…. Bout come offa name… mi naaa leggo har bloodclaaat ! A pinkwall mek shi famous she supposed tuh a kiss pinkwall ass move up kasi groupie :ngakak

2. Why are folks so pressed about Kasi and Usain Bolt? Is she begging anyone for anything? I can bet those who are pressed don’t have shit going for them much less have husband…kmt

3. Lolololol I was saying her face look fat, but she was always chubby……well she nah focus pon that sender she a get child support for the next 18yrs so she good and bolt nah go mek him child mother sleep a roadside…..

4. How u know that it’s not in her name ? Until u can show us the proof we leaving Kasi and bolt affairs of what she got and what she does not have, in 2019. Come on it’s a new year same played out stories. We need evidence of everything before we drag anybody or elaborate further on topics like these. Sender go bathe and brush your teeth cause “hear say” just not cutting it anymore for us.

5. A bet all a now shi nuh mek di publicist fix usain teeth yet…. Can tell a nasty gal if yuh a suck out feem tongue an mouth full off a suh much bacteria… Money mek nuff a unnu nyam all shit! We want some receipts cause dah gal yah like she a nyam di belly dem due tuh di amount a time she breed pan pinkwall.

6. Sooooo…she pregnant fi true? Nuttin in har name??? Not even di Range? Mi beyond shocked!!! is smart Bolt smart or him mean so him can easily tek back di tings dem if she dis or try lef….sad situation!!

7. The apartment is not on Usains name either … so what? She had that apartment way before she even met him. Where is the belly picture if you know so much sender ???

8. HONESTLY GIVE HER A REST SENDER DOES IT MATTER WHAT R YOU DRIVING..SHE BREED TO SECURE THE BAG LIKE KIM K…SO HIM STILL HAVE TO MINE HER ..WHAT IS IN YOUR NAME? FI SEE HOW YOU A SQUEEZE UP ON THE STREET A GET FREE WI-FI TO CHAT SHIT…NEXT

9. So, nuff a Uno have daughters that are in their 20’s why Uno nuh introduce Uno daughters to Usain then? Or how about some a Uno day finding fault go dey wid Usain if him want Uno that it. Uno criticise how Kasi a dis n dat when nuff a Uno now a sleep with anything n do anything freaky fi one cent,vat least she a get played for dollars not cents. Uno give the red gal a break now, mi nuh like har because she is a gold digger but might as well she dig gold than digging for shit. Uno leave the B now man, sender mi bet u don’t even have 2,000 jamaican dollars in ur bank book, mi bet not even a door post u own but u find time to badmind a next girl things, I bet ur heart dutty sender, poor thing.

10. Well, well, well, Bolt is smarter than I thought. He knows she’s all about the money and material gain but it’s his fault. If she is indeed pregnant then I take back my words because he would be the dumbest person on earth.

11. And when mi talk seh Bolt nahh tek ten to 12 million dollars buy nuh car fi Kasi, har defenders dem nyam mi rotten. I can bet anything that car is leased and she’s making monthly payments. Yuh tink Bolt a fool? All di gwan shi a gwaan and a mek public declaration of love Bolt knows it’s all bullshit and lies, he knows that it’s his money why shi leff him bredda and come to him. Bolt jus mek shi a enjoy the likkle limelight because he knows that’s all she wants is fi showoff on the gram. Fi smaddy weh deh wid a Jamaican billionaire, Kasi naah live betta dan di average.

12. My only thing is she’s stupid, she got pregnant before she got a ring smh….. she’s just another baby mother statistic like the rest of us.