CORDEL BENBOW HAVE ANOTHER ONE ON THE WAY

Hmid…. A just up inna d year me see a post bout the footballer weh Cardel Benbow weh play fi mount pleasant pan the page and now him strike again, dem did post him say him fi mine him one year old daugta n some shit bout him woman that was pregnant at the time. She have baby now n him a disown hers too plus him have another one on d way with this cayliss gyal weh walk n fuck like dawg weh name trishana n him deven sure if da one deh a his cause him walk n say annuh fi him own. All him walk n do a sex ppl gyal pickney breed dem n den disown the gyal dem pickney. Dem man ya now a days a crosis enuh but ladies please beware of him cuz him walk n look every gyal from dem have a cratches him nuh partial ntn n it obvious him a sex gyal raw, him and d whole a him fren den cayliss cuz all a dem full up a pickney…. beware ladies he might be in your dms right now–

8 thoughts on “CORDEL BENBOW HAVE ANOTHER ONE ON THE WAY

1. This man has an horrendous reputation, why would any decent woman put themselves with him, its a case of if u lay urself careless he will take advantage, moral if the statement, stop leff uself carless to wukless man

2. ……it obvious him a sex gyal raw

He can ONLY do this if the females allow him to do that. Cayliss gyals attract cayliss buoys, so your warning is futile. Yuh sound cayliss yourself sender.

1. CARDEL BENBOW. YOUR DAUGHTER MOTHER THATS IN America went to the courts to get child support from you. They have been numerous attempts to get in your daughter mother. By her not responding back to the courts. the courts had no choice but to put out a arrest warrant for cardel benbow and your daughter mother. It is important you get in touch with the courts.

3. The only problem I see is him not taking care of his children. At least he’s sleeping with women and not men. He’s not raping or molesting so that’s a plus.

4. Sender you and di rest a cayliss gal dem weh nuh much better than him moof a Gweh ya bout ladies beware, no lady is picking up this underdeveloped bwoy much less mek him breed dem only you desperate and vulnerable young girls who don’t care who unnu fuck raw will lay with him and that’s why it’s You who sent this post and not us, bye!

1. Shiiidd thank you. Cuz Mi did ah squint fi see where this lil dry head boy coulda find a WOMAN?

Nuttin lef fi say, yuh Bullseye dat one.