SOME TEA PAN KARRUECHE OR WHADEVA SHE WAA NAME

Suh now that mi love di instagram it fi di American TEA….. Chris Clown Brown Clown him put up Karrueche earlier bout ”My only WCW”..Tek it down but when him realize it a run di whole social media him put it back up….one a har old classmate dem rush up…..wid some tea… is a nice likkle sip dis…because smaddy did say it dis morning..OPPORTUNIST!
kaka-Optimized
kak-Optimized

0 thoughts on “SOME TEA PAN KARRUECHE OR WHADEVA SHE WAA NAME

1. This doesn’t mean the girl is telling the truth, I do this all the time on popular blogs, I can’t believe u guys believe some random comment on IG

2. Went to a popular high school and a nuff a di girl dem did deh wid one famous entertainer to another.The good thing about it they are living a normal life now,are professionals and doesn’t even do dancehall not in any hype or anything, kudos to them…Today’s groupie mek it a permanent lifestyle no change.Hopefully she tek full advantage of Chris

3. opportunist…hmmm dat nuh mean she nuh love him. Mi nuh business wid she..Rihanna just nuffi turn di black har eye pon needa him nar di one drake him.

1. him jus mek statement wid she…i soon put it up…rihanna fi shake off all insect n roach..chris cyah go no furdah dan kakroach n kakroach cyah go no furdah dan chris

4. Met u figet say we a talk bout smaddy whe BIPOLAR!!!!!!!! Chris know say d gyal a opportunist hes just like regular guys that like freaks…D gyal been a gi him 3 sum whe u kno Rihanna na do , last week a 1 her fren n him did de a Ibiza d smae fren whe mek she n d gyal kakroochie no chat cause it buss out say she tired fi gi him 3 sum she just work wid it cause she say she a Chris main chick

1. In the U.S dem love fi use Bipolar as excuse fi bad behavior so mi really tek dat diagnosis with nuff salt not jus one grain..Him cannot do no better dan she I believe

5. That’s kinda what most girls do in high school thu . You can bet that person who comment was right there with her.