SMADDY TELL KIM KARDASHIAN SEH A PEAS AND RICE

BUT DID NOT GIVE HAR DI RECIPE …JUDGEMENT FI UNO AND DIS WHEY UNO TELL HAR FI A TUN OVER INA DI POT FI MEK IT LOOK LIKE SHE REALLY A DUH A TING…………KETCH DI CAN PEAS AND DI READY RICE WID NO FORM A SEASONING TO IT………SHE SEH JERK SAUCE..MI WEAKKKKKKKK

Kim seh is Jamaican food

Smaddy please give Kim a real coconut so she can milk it, peas whey nuh come from di can, 3 stalk a scallion, some thyme, 2 peg a garlic, beat up some pimento ,a fresh green pepper, maggie all purpose and some salt, give her fi dat rice pot

Posted by Pinkwall on Thursday, January 18, 2018

14 thoughts on “SMADDY TELL KIM KARDASHIAN SEH A PEAS AND RICE

1. Hey gal kim nuh dweet? Mi seh di peas just a excape from di rice suh. A yankee wid dem damn peas an rice nuh know whey di bacwards ting fah.

2. u nuh see di jerk sauce too?,…. a muss kanye cocky she ago jerk cause dat deh sitt’n deh cya jerk no chicken..and di rice yellow like seh a spanish rice she a cook…lawd if mi puup mi fawt

3. Yuh know seh is about 4/5am dis mawnin, mi ah watch dis BIG EEDIAT gyal, bout peas and rice and a bag a fu@kery! Bout “I’m roasting the Jamaican Jerk Chicken!” LMFAOOOOOOO Gyal, guh siddung!!!!! Mi nuh know ah weh yuh get dah dutty “peas and rice” and nutting else and dah dutty, gutta wata deh ah stir, bout “I’m making the sauce for the Jerk Chicken!” Gyal, guwehhhhh!!!!!

4. AT LEAST SHE A TRY, LEAVE THE GIRL ALONE MI FEEL GOOD WHEN OTHER RACE LOVE OUR THING OMG IF SOMEONE TRY TALK LIKE US ONU A CUSS BUT EVERY THING ONU JAMAICAN WANT TO COPY FROM OTHER RACE,I AM JAMAICAN AND MI HATE SOME A ONU BAAD

5. But her brother in law Tristan is Jamaican so I’m sure pretty sure she muss ave hear him call out rice n peas….RICE AND PEAS Kim…plus the mount of years she deh with kanye, he must say the same thing.

6. You all don’t appreciate Publicity that she’s freely given so the least we can do is help her to make it better ‍♂️ Out of all the Caribbean, for the last few years our food is really kicking down a lot of high quality people doors,!!!! So big up all the celebrities, that is trying JAMAICAN recipe But on a serious note I’m asking some Jamaican to post some real yard dish please no restaurant food

7. Unno stop being rude at least kim Kardashian loves our jamaican dish that she is trying to make it.

Everybody twist up the jamaican dish even we jamaican.

Jamaican cooking now is not like the old days.

All kind of things guh inna rice and peas these days .its a modern twist to cooking now.

Back in the days it teck hours fi cook now 40mins and dinner serve.

Im proud that kim wants to cook like us so we all as jamaican should be proud that other people love wi dish.

NUFF A WE JAMAICAN NOT TRYING TO LEARN TO MAKE NO OTHER COUNTRY DISH BECAUSE WE HAVE IT SEY A JAMAICAN FOOD A THE BEST .

SO PLEASE STOP THE NEGATIVITY TODAYS KIM KARDASHIAN TRYING TO MAKE OUR DISH.