CARDI SEH A BETTA SHE TEK IT

8 thoughts on “CARDI SEH A BETTA SHE TEK IT

1. Exactly Met. I would say since she believes in not letting go she should go back to her foundation man (he’s out of prison now), but the way she’s behaving it seems like Offset issswinging something real sweet.

2. Cardi shut ur illiterate ass up! Dunce nuh bloodclaat! mi seh di industry get f**ked an all now nuttn nuh breed…. gal move fraaah yah, yuh know damn well yuh get di ring too quick fi a receive dem breed a bun deh…dem seh issa mans wurl but mi a cheat back… all leff yuh tuh, mi nuh give a shit! den again dat a if mi nuh cheat fuss… fimi head nuh too good pan dem sumting dere…some ppl patient and can tek tings easily but mi missin up… mi just nuh tink it right fi know seh mi inna yuh face, mi an yuh f**k and yuh go cheat and den come back wid yuh mouth full a bloodclaat words wey yuh couldnt talk tuh mi b4 yuh go road all when we deh deh naked an comfatable yuh couldnt talk to mi?…seh baby wah we can di fi change some tings…dis naa work wah we can do fi fix it…. den yuh come back wid a bagga a sorry…… boy yuh get bun till yuh bun up!!!!!! mi try fi wrap dat roun mi head like a tie head an nuttn.

3. But she never just buy him a Rolls Royce fi him birthday or Christmas. Not a rass ting can stop a man from cheating who meck up him mind to. But I will never accept it, my health and well-being is everything. Naw teck no chance pon no community dick cause most men not fond of condoms, and that is a fact! Any Ooman weh think her man out here practicing safe set is bloody delusional, 95% a dem want it raw. So a nuh just bun you a get is exposure to diseases and infections.