JMG BLOGGER ADDRESS AUGUST 3,2015

0 thoughts on “JMG BLOGGER ADDRESS AUGUST 3,2015

1. WHAT IS UP WITH MIMI??? I UNDERSTAND HER 2ND QUARTER WORK AND BLAH, BLAH BLAY BUT WHY HAS SHE JUST BEEN COMING WITH HALF ASS ISH’ LATELY…….ALL NOW WE CAN’T HEAR WHAT HAPPENED AT BREADY’S VIEWING AND FUNERAL. Just run in with the family want to beat Pinky and cut dry dry suh!!!

2. Mi did haffi bus out a laugh Quena nuh easy but what in Bready phone is more dan anancy at the moment…somebody seh di phone was breached so Mimi reeeeeeeeeeeeeeeeally need fi circle

1. _______________________________________________________________________________
      due to how bleach dash whey roun desso….dem seh di baby madda get di password and enter di phone and see dougie message dem :hammer

3. @ Puertoricana..
    I can only speculate – she lend Paula Spice di $66,645.86 weh inna har account fi bury Bready an dem bury him in style an laugh afta mimi and tell har say ah she did deh pan JMGroupie ah brag say shi can buy di funeral home wid Bready inna it, so dem ain’t paying her back… So when shi recoup wi will hear from her. Just be patient….

P.S – this is pure speculation so no intent to offend the subject.

1. No man what a way u did a watch mimi money that u know down to cent. Mimi come here come mek mi know if this figure right.
      Jmg bloggers are the best.

Don’t cuss mi run gone.

4. Baby modda need fi grow some “balls” (mi sure Bready would have luv dat) and go get tested for every possible disease and abnormality. Cuz all cancer u can get from dem heap a germs a mix-up, mix-up inna u womanly parts.
    What a dirtyness
    Still Metty we waan know whe inna di phone, MiMi u r missed. I hope dem dont figga out who u be so u haffi a cool off

5. Pinky boo if a even wan a de metrige (message ) frm weh Douglas sen unno man a beg a small screenshot sen in tuh de admin fi future references where learning is concern sen on mumz

(Simplicity soon sign in)

6. Mimi u betta call the obeah man ah St. Thomas cyaa duppy ah frighten u front way back way and centa way. Mimi weh mek u tek Bready picta ah d funeral home wen the viewing seh no camera, skin n blouse lol close frens and family only. Wat a fool fool ediat gyal. All wen dem a speculate who a tek dem suss to JMG u tun careless. U right WEAR WHITE ONLY. Really u gwaan bad. DEM SEH DUPPY KNO WHO FI FRIGHTEN.

1. I told to u have a seat since wha day…Mimi phone keep redirecting when she log on here so shut up trap right up bout tek bready picture…is who never tek him picture u fi go check

1. Yes Metty bare redirect and virus threat on the phones…..the way mi frighten I am using my Sons android. Well I’m glad Mimi come tell us what’s really going on with her ,for a minute I thought Bready Dippy confuse hDr on the wall….make her a piece out the suss and don’t forward with the rest. Mimi deh right here ah wait to hear waa’gwaan pan toppa waa’gwaan! Pinky leggo the phone contents Bready still ah be your guardian angle and ray tay tay…..besides dem done ahreddy set fi beat yuh, might as well yuh reeeeeeeel out and done!!

Quena-

7. Met tell mimi to go on the drop down bar and click the box that says request drop site and it will fix the redirecting.

8. Mimi oh, borrow some of di money from di big “count, wid nuff money innah in from where u pay u bills…js..and boughts u nu phone caz it look like Brae jinx it caz him nuh want wi get di tory..suh boughts one and then send on di mestridge and then carry it back weekend…caz mi tink it going to tek dan long fi weave through all a di suss wi miss…dwl..please and tenk u in advance ma’am.

9. Me weak. . tinan. . weh u say..she fi go buy a phone fi di weekend, gi wi di sus then bring it back Monday morning. .lmaoooo .. u guys are crazy.. i swear