MEXICAN DOLLY KILL HIM MAN CARLOS

0 thoughts on “MEXICAN DOLLY KILL HIM MAN CARLOS

1. This is the thing with these gay men who are living like women, you can never be as strong as us, if we women started to kill man for cheating there would be none left !!!!!!

2. met u need fi check d story pon Tyga n di transgender mi rass him a cheat pon Kylie with a transgender text messages nudes available on lovebscott.com

is wa do dem man ere !!!! jesas piece

3. Not only breast all batty and hip to. A Dunkirk him come from but him did move and gone live wid man. From him likkle him gwan like girl, till him go turn reak girl.Met mi neva know see if the mainstream media a go run dis.

4. Met me get the voice note last night and me still in a shock. The Mexican dolly name Chinna a me little cousin me know this day did ago come. Met them always a war. Me tired fi tell Chinna fi leave Carlos alone cause Carlos was a gay fi pay. It’s just sad a Saturday night me all a talk to them and Carlos a tell me fi buy some Kidd ink clothes fi him so him can shell Jamaica and be the first fi wear Kidd ink brand. And look at this now smh !

5. met im in shock to see this.chiina is my friend, i was the first person to tell her to be herself and also dressed her as a woman and we both wwent tothe first gay party…hes a real good fren of mine…i cant believe hshe would do such a thing. omg…what could have drove her to it

6. Unnuh stop call the man She. PLz and thanks. God make him mumma push out a male. All when him do how much titty n batty n cut him balls tun inna pussy him a still male. Stop classifying dem as females.

7. I still cant believe dolly kill mi friend going to miss u dont even kno if u buried as yet may ur soul rest in peace feel it for ur daughter so sad

8. I go to the funeral and I see her but i could not talk to her because she was crying my mother talk last night and said she miss Carlos I miss him too if he was here I would felt better love you carlos