IM ABOUT TO MAKE SOME NOW MISELF, HAPPY EMANCIPATION DAY JAMAICA

0 thoughts on “IM ABOUT TO MAKE SOME NOW MISELF, HAPPY EMANCIPATION DAY JAMAICA

1. Talk bout mi have some innah mi fridge yah wah mi mummy bring up, she still mek it harself, hmm hm, but mi nuh hab no enamel mug but it all good. Blessed.

2. Just wondering how may ghetto children don’t even have hot water to drink, but Ms. Hanna sipping on her chocolate tea are from scratch with the oil on top. I’m not saying that you can’t enjoy life, however when you choose to hold a certain position and office it is imperative that focus is placed on the future. Praying for the land of my birth.

1. So mi no mean fi sound harsh but before Lisa ghetto kids neva hungry????? Boy when unnu ready unnu give ppl basket fi carry water eno yes she is horrible at her job we all agree so that mean say when she teck di trip go country n them treat har to the cup of chawklit she nah fi drink it????? Smh fix it Jesus cause only u can

1. Mi say u would think is a cup of diamond n gold tea di woman a drink outta a 24k cup mi love mi ppl dem but dem always chose the wrong fight when the leaders did a sell out baxide sugar n banana BANANA eno whey one time gone banana deh a JA fi stone dawg now we haffi buy banana y nobody neva meck a fuss?????? Smh

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bish you better not be sipping no hot chawklit when ghetto kids aibn’t got hot water in Kingston________________________________________________________________
        Happy Emancipation y’all!!!!

1. dwrl…Anon say Lisa nuh fi a eat or drink wid her siddidy self straighhhtttt! lmao
          OAN Met u see how much pudding fi Grand Gala dis year…an is Lisa no longer minister of youth and culture…how Dahlia weh use to read news involve inna it now…errybody an deh mamma a politician now…well make wi see weh she a go gwaan wid

2. Bwoy, mi know mi nuh grow up a Jamaica but it seems I didn’t even born there…….
          I don’t understand this =====> “how may ghetto children don’t even have hot water to drink.” Wait, what??? I’m confused, do you (anon 9:51am) mean dem don’t have pot to boil the water? or fire to boil the water? or is hot water something that flow from the pipes in Jamaica naturally so they could drink tea?

1. :ngakak some of dem damn “ghetto child/ren” rather some ralph lauren, ben Sherman & Gucci fi floss fi di weekend yah now.

3. Happy Emancipendence wknd, and good morning. Granny used to Mek chocolate tea every Sunday morning. With either liver and dumpling or Ackee and fry dumpling with bread fruit and pear. Miss those days.

4. C’mon now Anony 9:51…mi could a see if a tea bag she was sipping inna a versace mug, Lmao.Wat an example to give ee

5. sometimes ppl chat too much because me want knw aha wrong if the woman sip her tea aha di hell u nut go save the ghetto chidden gwan go give den your computer or u phone aha u siddown a comment with on groupie