PRETTY FACE BUT PRETTY BAD FIT

4 thoughts on “PRETTY FACE BUT PRETTY BAD FIT

1. Ugly syreeta a green card yuh a look. Yah talk bout dread and him family dem wen a di same thing Yu a go do. A Yu muma yu a look green card fa. Obeah worker Cynthia soon know weh fi do wid Yu. Yu see weh she do to shacky and Yu still a run in. Yu tink Cynthia can tame , Cynthia only love sutu because them love Obeah alike. A whole heap a time she carry sutu guh Obeah man. All di mad woman jamiela she bout she run gone a PA gone live, dem still nuh inna har, a push she a push up because wicked Cynthia will never like that. A betta she did stay a NY because dem still nuh like har because she a jacket. Sutu and vee guh a Miami and jameila wasn’t invited, she nuh shame , she need fi stop push up and nothing she do can make Cynthia love her. Syreeta Dave is not your type but Yu green card desperate so yu just a pretend. Dutty nasty syreeta leave dread alone because you have the same motive, Yu face tough like Spanish town handcuff and gwan like yu cute. Obeah worker Cynthia I will hear bout you and the 81 dem because it’s come soon.tell the Obeah man fi clear up sutu clog pussy a dats why dread left har. Not even fertility treatment can help har. Tell the Obeah man fi fix that.